23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya hållbara trätrappor från DOLLE Nordic

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

I kölvattnet av fjolårets stora trapplansering är DOLLE Nordic nu tillbaka på marknaden med två nya trappor – båda tillverkade av obehandlat trä. Trapplanseringen ligger i linje med trenderna inom både inredning och hållbarhet.

DOLLE Nordic har just lanserat två nya trätrappor, HELSINKI och OSAKA, som båda kan användas som en platsbesparande lösning i hemmet. De harmoniserar med den nordiska stil som kännetecknar skandinaviska hem, och samtidigt är trätrapporna hållbara inredningslösningar.

Trätrappor med anpassningsmöjligheter
Med kortare längd och mindre platsbehov i rummet kategoriseras trapporna som så kallade sekundärtrappor. Trapporna är utformade som en platsbesparande lösning för att ge tillgång till antingen loft eller inredda vindsytor så att man kan utnyttja fler kvadratmeter i hemmet.

Gemensamt för trapporna är att virket kommer från FSC®-certifierat skogsbruk. Dessutom är båda trapporna tillverkade av obehandlat trä, och det ger kunden möjlighet att själv sätta sin prägel på trappan genom att olja, måla, betsa eller lacka trappan så att den passar optimalt till hemmets inredningsstil. Anpassningsmöjligheterna är många, och om detta säger DOLLE Nordic’s vd Jesper Holm:

-          Det finns inget som kan ge liv åt en vit interiör eller nybyggnation på samma sätt som trä, men det speciella med dessa nya trappor är också att de är obehandlade så att du kan behandla dem precis som du vill.

Inred hållbart med trä
Inredning med trä är en återkommande trend inom heminredningsvärlden, och trä används ofta som material i den enkla nordiska stil som kännetecknar de flesta skandinaviska hem. Träets popularitet beror dels på dess användbarhet, då trä kan komplettera hemmets övriga stil med enkel elegans och rustika kontraster, och samtidigt på träets miljövänliga egenskaper som följer trenden med hållbara konsumentvaror i fokus.

Jesper Holm kommenterar den nya produktlanseringen i trä:

-          Trä är ett material som använts flitigt i skandinaviska hem i många år, och med lanseringen av dessa trappor hoppas vi kunna nå de kunder som både är noga med inredningsval och fokuserar på hållbarhet då trappornas trämaterial är både FSC®-certifierat och långsiktigt hållbart. 

Trapporna har precis introducerats hos DOLLE Nordics återförsäljare och finns även på dolle.se.

FSC®-licens: FSC C133799.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078