23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ByggDialog rekryterar två nya områdeschefer

| Medlemsnyhet | Företag ByggDialog AB

ByggDialog expanderar både geografiskt och segmentmässigt och har därför stärkt upp organisationen med ytterligare två områdeschefer.

Jonas Hesselroth ansvarar för marknadssegmentet tekniska anläggningar och industri, och Emma Björkenstam blir områdeschef för norra Sverige.

– Jag är väldigt glad att Jonas och Emma är med på vår resa. Det är en strategiskt viktig satsning för oss och kommer innebära en snabbare expansion och spridning av samverkansformen partnering inom de här två områdena, med två riktigt kompetenta och drivna människor i täten, säger ByggDialogs VD Michael Sundhäll.

Emma Björkenstam har lång erfarenhet inom byggsektorn och kommer senast från Gavlefastigheter där hon haft rollen som byggchef och teknisk beställarkompetens, och ansvarat för projekt, inköp och industridoktorander. Teknisk chef och lokalförvaltningschef på Region Gävleborg är andra meriter.

– Som områdeschef för norra Sverige kommer jag jobba för att utveckla företagets marknadsområde och etablera ByggDialog på nya orter. ByggDialog har en god värdegrund och en affärsidé som ligger nära mitt eget sätt att tänka där fokus är att alla involverade i ett byggprojekt ska få mest ”pang för pengarna”. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få bidra till att bygga Sverige i samverkan, och skapa möjligheter som vi alla kan vara stolta över, säger hon.

Jonas Hesselroth har många år i branschen och har bland annat ansvarat för flera stora, komplexa industri- och anläggningsprojekt i ledande befattningar. Sedan några år tillbaka har han jobbat som projektchef i ByggDialog men har nu tagit steget upp som områdeschef för tekniska anläggningar och industrier.

– Tekniska anläggningar och industrier är ett segment som funnits i företaget länge, men nu lägger vi in en högre växel och satsar stort på den här typen av byggnationer. Det känns både kul och spännande att få utveckla det här området i ByggDialog. Hållbarhetsaspekten kommer vara central, och jag ser fram emot att tillsammans med våra kunder driva utvecklingen framåt och bygga anläggningar som på riktigt är hållbara för både människor, miljö och samhällsekonomin, säger Jonas.

Både Jonas och Emma har tillträtt sina tjänster.

Kontakt
Michael Sundhäll, VD, 010-459 88 68, michael.sundhall@byggdialog.se

Medlemsnyhet

Företag
ByggDialog AB

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Sverige
ByggDialog AB

Sänd till en kollega

0.079