23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Altro levererar trots coronapandemin

| Medlemsnyhet | Företag Altro Nordic AB

Medan många företag inte kunnat få varor under pandemin så har Altro Nordic inte haft några större leveransproblem under hela coronakrisen.

Pandemin kom oannonserat och stängde nästan hela världen, en långvarig nedstängning som företagen inte var förberedda på. Företag är starkt beroende av att kunna leverera varor och tjänster till andra företag.

Golvtillverkaren Altro Nordic, som är en global aktör med sin tillverkning och sitt huvudlager i Storbritannien, har inte upplevt några större problem med frakterna.

 "På Altro har vi lyckats ta oss igenom pandemin utan större leveransproblem av flera skäl", säger Michael Persson, Area Manager för Altro Nordic.

 Han fortsätter: "Vi har ett nära samarbete med våra kunder, vilket gör att vi kan identifiera förändringar i kundernas scheman och projekt i god tid".

Ett av fyra företag har saknat varor och tjänster
En undersökning från Dansk Industri visar, att ett av fyra företag har haft brist på varor eller tjänster från sina underleverantörer på grund av pandemin, detta har lett till att hälften av dem har minskat sin produktion. Särskilt exportföretag och mindre företag har dragit ner på sin verksamhet när det råder brist på leveranser.

Men Altro Nordic  har lyckats bra. Områdeschefen berättar att de bland annat har utökat sina lager i Norden och övriga Europa. De har också regelbundna veckoleveranser i hela Norden. Allt detta, tror han, bidrar till att hålla dem i gång eftersom Altro har ett bra och nära samarbete med deras transportföretag.

"Utökningen av lagren har till en början ökat våra kostnader lite, men det har också hjälpt oss att hålla våra kunder nöjda", säger Michael Persson.

"Altro arbetar också med stor flexibilitet, och tack vare vår lilla och flexibla organisation kan vi göra snabba förändringar både i produktionen och i vår leveranskedja.

Vi har gjort allt detta för att hålla våra kunder nöjda", säger områdeschefen.

 

Får du vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här.

Medlemsnyhet

Företag
Altro Nordic AB

Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Nordic AB

Sänd till en kollega

0.063