23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NYHET! 4 nya Cradle to Cradle-Certifierade fasadtegel

| Medlemsnyhet | Företag Wienerberger A/S

Wienerber utökar deras sortiment med 4 unika typer av slaget fasadtegel. Fasadteglet har en rustik och levande yta med fint färgspel och är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.

Falls-serien - fasadtegel med fint färgspel
Falls-serien är tillverkad i vårt holländska verk De Volharding och är en serie slaget fasadtegel med en rustik levande yta och fint färgspel - vissa harmoniska, andra mer dramatiska. Fasadteglet levereras i WF - 210 x 100 x 50 mm.

Osbo Falls är ttt gråbrunt slaget fasadtegel med bruna och ljusare grå nyanser. Osbo Falls har ett levande men harmoniskt uttryck som matchar både den mindre bostaden och storskaliga byggprojekt. 

Cumberland Falls är ett vinrött slaget fasadtegel med rikt färgspel i röda och violetta nyanser, som blir ännu mer raffinerat genom att ytan skimrar i matt och blankt

Tamarin Falls är ett gråbeige slaget fasadtegel med varierande spel i vita och mörka nyanser. Tamarin Falls kan muras upp med ljus fog för ett lugnare uttryck eller med mörk fog om man vill ha ett mer dramatiskt uttryck.

Rinko Falls är ett svart slaget fasadtegel med spel i gråaktiga nyanser. Rinko Falls är ett markant fasadtegel som uppmurat med en matchande mörk fog bidrar med bett och karaktär till varje byggprojekt.

Se vårt sortiment av slaget fasadtegel här

Cradle to Cradle-certifierat fasadtegel
Fasadtegel är tillverkat av naturliga råvaror som lera, sand och vatten och kan lätt återanvändas och därmed ingå i ett kretslopp.

Alla fasadtegel i Falls-serien är Cradle to Cradle-certifierade och har uppnått silvernivå. När en produkt är Cradle to Cradle-certifierad® är den internationellt erkänd som en säkrare och hållbarare produkt, som stödjer kretsloppsekonomin. Läs mer om systemet här

Cradle to Cradle-certifierade produkter erkänns också av flera större byggnadscertifieringssystem inom hållbarhet, bland andra LEED v4 och BREEAM. Så när du använder Cradle to Cradle-certifierade Wienerberger-produkter kan du tjäna flera poäng inom dessa klassificeringssystem.

Läs mer om miljöcertificering av byggnader med Wienerberger här

Medlemsnyhet

Företag
Wienerberger A/S

Arlövsvägen 12
211 24 Malmö
Sverige
Wienerberger A/S

Bilder och video

Fasadtegel Wienerberger Cradle to Cradle certifieradFasadtegel Wienerberger Cradle to Cradle certifieradFasadtegel Wienerberger Cradle to Cradle certifierad

Sänd till en kollega

0.079