23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vårdcentral omvandlad med i-CLiPS® från DOLLE Nordic

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

Det unika i-CLiPS® systemet från DOLLE Nordic har använts för att omvandla en vårdcentral till en modern miljö. Med snabbare monteringstid än traditionella lösningar optimerar i-CLiPS® arbetsgången utan att kompromissa med kvalitén.

DOLLE Nordics patenterade i-CLiPS®-system, som kan användas av både privatpersoner och professionella, har använts vid renoveringen av en dansk vårdcentral. Förutom det moderna utseendet på ribbväggen och den enkla klickmonteringen, som är snabbare än traditionella lösningar, blir resultatet en elegant yta utan synliga skruvar och en ljuddämpande effekt som förbättrar akustiken i hela rummet.

Hemligheten är enkel klickmontering
i-CLiPS® systemet, utvecklat av GRAD®, består av en patenterad aluminiumskena med förmonterade clips, som beklädningen enkelt klickas fast på utan behov av skruvar eller specialverktyg. Clipsen säkrar ett exakt och symmetriskt avstånd mellan ribborna och resultatet är en elegant yta utan synliga skruvar.

Systemet kan användas för terrasser, fasadbeklädnad, ribbväggar och ribbtak och med en monteringstid som är upp till 5 gånger snabbare än traditionella monteringslösningar, optimerar i-CLiPS®-systemet arbetsgången för både hantverkare och privatpersoner utan att kompromissa med kvaliteten. Jonas Vagner Larsen, National Key Account Manager, berättar:

–  Det alldeles speciella med i-CLiPS® är att man kan montera både ribbväggar, ribbtak, fasader och terrasser med skruvfria ribbor och skivor. Det är både enkelt att installera och ger en snygg och stilren finish utan synliga skruvar. Med en snabbare installationstid än traditionella installationslösningar sparar människor tid samtidigt som det inte är en lösning som kompromissar med vare sig kvalitet eller finish.

Läs mer om i-CLiPS® här.

Fin finish och förbättrad akustik
Vårdcentralens i-CLiPS® ribbor av ekträ har en klar, lackerad yta, som ger en snygg och elegant finish samtidigt som lackeringen även ökar ribbornas hållbarhet. Där många andra system är uppsatta i hela paneler eller moduler, kommer i-CLiPS®-ribbor och monteringsskenor separat, vilket möjliggör flytande fogar. Ribborna ger ett elegant och modernt utseende till inomhusmiljöer och används, förutom av privatpersoner, även professionellt i både kontorsmiljöer och caféer. Se fler referensprojekt här.

Förutom estetiken hos en ribbvägg fungerar väggen även som en akustikpanel som både förbättrar rumsakustiken och har en ljuddämpande effekt. Det är dock även möjligt att köpa ytterligare ljuddämpande tillbehör till din i-CLiPS®-produkt om ytterligare ljuddämpning önskas.

Fakta om i-CLiPS®:

  • Patenterat system för vägg, tak, fasad och terrass
  • Snabb och enkel montering och demontering
  • Elegant yta utan synliga skruvar
  • Exakt avstånd mellan ribborna
  • Enkla anpassningsalternativ

Om du vill höra mer om vårt i-CLiPS®-system, kontakta vår kundtjänst på info@dolle.se eller National Key Account Manager Jonas Vagner Larsen på jvl@dolle.se, alternativt tel. 724 010 150.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.063