23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gratis webbinarium: Vattentätning av betong i industrimiljö

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Varmt välkommen till kostnadsfritt webbinarium torsdag 25/11 om problem och lösningar gällande korrosion och nedbrytning av betongkonstruktioner i industrianläggningar.

Stora mängder vatten används i industrianläggningar för produktion, bearbetning, tvättning, utspädning, kylning etc. Även om vatten tidigare ansågs vara en obegränsad och gratis resurs har uppfattningen om dess värde förändrats; idag gör brist, torka och ett större socialt och miljömässigt samvete att vatten måste användas och hanteras mer försiktigt. Samtidigt är vatten orsaken till korrosion och nedbrytning av betong och metaller, inte bara i sig själv, utan också som bärare av andra kemikalier – exempelvis syror – som gör industrimiljöer mer aggressiva.

Därför bjuder vi härmed in till ett webbinarium om användning och återvinning av vatten inom industrin samt lösningar för att skydda och underhålla driften av anläggningarna utan onödiga och dyra avstängningar.

Webbinariet kommer att ge dig kunskap om behovet av att skydda betong och beskriva de olika typiska skadorna på betongkonstruktioner i industrianläggningar. Vi kommer att se hur vatten används i vissa livsmedels- och dryckesindustrier och hur avloppsvatten från dessa processer behandlas. Lämpliga tekniker kommer att rekommenderas och exempel på projekt utförda med produkter från Master Builders Solutions kommer att visas.

Du får även möjlighet att se en demonstration av vårt Online Planning Tool som snabbt och enkelt kan guida dig till reparationslösningar, inklusive en anpassad rapport med BIM-objekt, certifikat och produktdokumentation.

Tid: Torsdag 25 november kl 10.00
Längd: 45 min + tid för frågor
Språk: engelska
Talare: Albert Berenguel - European Business and Marketing Manager for Concrete Repair and Waterproofing, Master Builders Solutions

Anmäl dig här!

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062