23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DOLLE Nordic lanserar nytt sortiment av modultrappor

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

Under hösten lanserar DOLLE Nordic ett stort antal nya modultrappor och fördubbla utbudet av platsbesparande trappor. Produktlanseringen är DOLLEs största lansering hittills och innehåller oändliga kombinationsmöjligheter.

DOLLE Nordics nylanserade produktsortiment består av totalt nio platsbesparande trappor, som varierar i grad av komfort, platsbesparing och utformning och skapar därmed ett brett utbud med över 1640 kombinationsalternativ.

Modultrappor som passar alla behov
Med en kortare längd och mindre urladdning kategoriseras trapporna som så kallade sekundärtrappor. De är designade för att skapa tillgång till aningen loft eller tak och därmed ge möjligheten att utnyttja fler kvadratmeter i ditt hem. Med över 6000 artikelnummer erbjuder det nya produktsortimentet en stor mängd kombinationsmöjligheter när det kommer till höjd, antal trappsteg, räcken, färger, material och träslag, för att passa alla behov och projekt.  Managing Director i DOLLE Nordic, Jesper Holm, kommenterar det nya produktsortimentet:

– Det som är särskilt utmärkande för det nya produktsortimentet är det breda utbudet och inte minst de många kombinationsmöjligheterna. Utifrån mix’n’match-tänket har konsumenterna därmed stora möjligheter att designa en trappa som kan matcha både hemmets behov, inredningsstil och inte minst konsumenternas plånböcker. Trapporna är därför det självklara valet om du vill ha en trappa som matchar en specifik inredningsstil, träslag eller speciella komfortönskemål.

Medan två av de nya utrymmesbesparande trapporna, ATLANTA & DALLAS, precis har introducerats hos återförsäljare, kommer de återstående sju trapporna att lanseras vecka 46.

Tillväxtpotential i Skandinavien
DOLLE Nordic har ett antal ambitiösa tillväxtmål under de kommande fyra åren, och lanseringen av de platsbesparande trapporna kommer att vara ett stort steg i denna plan. Potentialen för platsbesparande trappor på den skandinaviska marknaden är även tydlig, och Jesper Holm kommenterar:

– Om man tittar på den skandinaviska marknaden så är det tydligt att marknaden för platsbesparande trappor är enorm, och det är något vi har upplevt effekten av redan förra året där vi framför allt ökat utbudet av platsbesparande trappor. Samtidigt är det något som är tilltalande i den rådande samhällstrenden i storstäderna, där konsumenterna är särskilt måna om att optimera utrymmet i hemmet – med en hållbar agenda i åtanke.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, korta leveranstider och den högsta produktkvalitén på marknaden. Företagets logistiska strategi möjliggör direktleverans till slutanvändaren i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien, och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbtak och ribbväggar. DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078