23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Testa bandbredden och förebygg nedtid

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Elma Instruments och TREND Networks presenterar stolt den nya SignalTEK 10G, som är en handhållen ethernet-testare gjord för att mäta maximalt tillgänglig bandbredd på nätverk, identifiera flaskhalsar och hitta sätt att öka bandbredden.

Nya SignalTEK 10G Ethernet Tester för att testa bandbredden och minska nedtid

Elma Instruments och TREND Networks presenterar stolt den nya SignalTEK 10G, som är en handhållen ethernet-testare gjord för att mäta maximalt tillgänglig bandbredd på nätverk, identifiera flaskhalsar och hitta sätt att öka bandbredden utan att behöva byta dyra datakablar.

Med TREND Networks SignalTEK 10G är det nu möjligt att kontrollera den maximala bandbredden på det existerande nätverket ända upp till 10 Gb/s.

Med inbyggd WiFi-anslutning, ansluter man till TREND AnyWARE Cloud-teststyrningssystem (gratis) för att generera professionella rapporter till kunden. Liksom TREND LanTek IV är det också möjligt att komma åt SignalTEK 10G via Teamviewer för support.

TREND SignalTEK 10G finns i 4 modeller. 2 utan möjlighet för SFP-modul (fiber) och 2 med möjlighet för SFP-modul. Det är möjligt att uppgradera CT till NT och FT till PRO.

  Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Sänd till en kollega

0.078