23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Geometra 4 är nästa generations kalkylprogram!

| Medlemsnyhet | Företag Rukkor AB

Geometra 4 är nästa generations kalkyl och mängdningsprogram för byggbranschen. Kombinera styrkan av 2D- och 3D-mängdning, bygg din egen kalkyldatabas och följ upp projekt. Allt i samma verktyg.

Byggbranschen är fortfarande i sina unga dagar när det gäller bred tillgång till enkla kraftfulla verktyg som passar både stora och  små entreprenörer. Med Geometra 4 tar vi ytterligare ett steg för att göra avancerad teknik enkel och lättillgänglig för en bredare skara av företag inom byggsektorn.

Vi har satsat mycket på att skapa kalkylfunktioner som gör att du kan räkna på material, tid och pris för olika yrkesgrupper och etapper i samma kalkyl. Du kan enkelt skapa ditt eget kalkylprogram då du kan spara alla dina uträkningar och använda dem i andra projekt – otroligt tidsbesparande!

Följ upp dina projekt från planering till efterkalkyl

När fler är inblandade i samma projekt är vår nya statusfunktion ett värdefullt verktyg för att säkerhetsställa och följa upp projektet under hela livscykeln. För varje projekt kan du sätta status; Inte påbörjad, pågående, granskning eller färdigställd. Du får då en tydlig överblick över varje arbetsmoment, fil och objekt och kan följa upp färdigställandegrad. Den kostnadsfria versionen av Geometra, Geometra Viewer, gör att även dina kollegor ut på bygget kan uppdatera status på pågående arbetsmoment så att alla är uppdaterade på hur projekten fortskrider.

Många små förbättringar för en bättre upplevelse

Andra smidiga funktioner som att Geometra själv varnar när du råkat fylla i en formel felaktigt eller att du kan skapa fördefinierade mappstrukturer men också att du kan skapa flera olika kalkyler på samma underlag eller ÄTOR, kommer också att förenkla kalkylarbetet.

Arbeta med 3D modeller i Geometra

Användarvänlighet har alltid varit viktigt när vi utvecklar vårt kalkyl- och mängdberäkningsverktyg och detta gäller även för 3D/BIM-funktionaliteten i Geometra 4. Befintliga kunder kommer att känna igen sig i arbetssättet och steget över till arbeta med 3D-modeller har vi gjort så lågt som möjligt. För nya kunder gör vi det möjligt för den som saknar förkunskaper att komma i gång snabbt. Vi erbjuder också återkommande webbinarier och kurser för att du som kund ska kunna utnyttja Geometras fulla potential och inte missa några av våra smarta verktyg. Vi finns alltid ett samtal bort och all support ingår för alla våra kunder.

3D-modellen som bärare av kalkylinformation

I Geometra har fokus varit att så många som möjligt ska kunna behandla 3D-modeller och inte bara de som har tillgång till datorer med kraftfulla grafikkort. 3D-renderingen i Geometra är byggd för att belasta datorn så lite som möjligt. Detta gör att återgivningen av den visuella 3D-modellen inte kommer att vara lika knivskarp som i ett CAD-program som kräver tunga grafikkortsprocesser men informationen och utdatan för dina kalkyler och dina arbetsmoment är lika exakta ändå.

Prova Geometra

Geometra passar för dig som räknar på bland annat anläggning/mark, plattsättning, måleri fasadrenovering mfl. 

För dig som är nyfiken på Geometra erbjuder vi 30-dagars testlicens där du får en gratis genomgång av programmet med en utav våra experter. 

Registrera dig här:

rukkor.com/geometra

 

Medlemsnyhet

Företag
Rukkor AB

Björnstjernegatan 1C
271 39 Ystad
Sverige
Rukkor AB

Bilder och video

Granska, kontrollera och följ upp dina projekt med hjälp av statusfunktionenSkapa ditt eget kalkylprogram med hjälp av kalkylraderna i Geometra

Sänd till en kollega

0.062