23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den första fogmassan med hundratals färger

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

PCI Sverige presenterar hundratals färgnyanser tack vare fogmassan PCI Durapox® Premium Multicolor. Detta färgspektrum är unikt på marknaden – liksom den digitala färgläsaren PCI Colorcatch Nano som hjälper att hitta rätt färg till varje platta.

Få den fogfärg du önskar med PCI Durapox® Premium Multicolor

PCI Sverige ger nu färg till fogar och erbjuder PCI Durapox® Premium Multicolor, den första fogmassan som går att få i valfri färg. En av de ledande tillverkarna av byggkemikalieprodukter sätter en ny standard på området: entreprenörer, återförsäljare, utställare, arkitekter och bostadsägare kan nu utforma boendemiljöer individuellt i flera hundra färger. Och med PCI Premium Glitter blir det också möjligt med ytterligare designeffekter. Om du så önskar kan du lägga till ett metallicglitter som ger fogarna och hela rummet en exklusiv design. Färgläsaren PCI Colorcatch Nano kompletterar PCI:s innovativa sortiment med fogmassor. Den ger stöd för professionell färgrådgivning och läser färger på ett tillförlitligt sätt. Alla tre produkterna säljs via utvalda återförsäljare.

”I fortsättningen kommer det att vara möjligt att få den fogfärg du vill ha till alla typer av kakel med PCI Durapox® Premium Multicolor, oavsett om du vill matcha eller använda kontrastfärger. Vi kan erbjuda alla färgnyanser som du kan önska dig, i så små mängder som en enda hink och med mycket korta leveranstider”, säger Thorsten Leppler, Product Manager Tile and Natural Stone Fixing Systems för PCI.

Professionell färgrådgivning med PCI Colorcatch Nano

För att bostadsägare ska få exakt den fogfärg de vill ha, har PCI kompletterat sortimentet med den exakta färgläsaren PCI Colorcatch Nano. Färgläsaren hjälper återförsäljare och hantverkare att ge kvalificerade råd till sina kunder och mäta färger på ett tillförlitligt sätt. Den digitala enheten kan visualisera färgharmonier på bara ett par sekunder och presentera övertygande färglösningar.

Exklusiv design med PCI Premium Glitter

Ett nytt fogglitter ger omedelbar effekt och ännu snyggare fogar. Med PCI Premium Glitter introduceras ytterligare effekter i PCI:s fogmassesortiment, i form av koppar-, guld- och silverglitter. Produkten framhäver och accentuerar färgen på cementbaserade och epoxihartsbaserade fogmassor och ger ett exklusivt och imponerande intryck av rummet. PCI Premium Glitter finns som fin eller grov form i alla tre färger.

”Med PCI Durapox® Premium Multicolor, PCI Premium Glitter och PCI Colorcatch Nano erbjuder vi ett komplett paket som möjliggör obegränsade individuella designalternativ och ger helt nya möjligheter till rådgivning”, säger Thorsten Leppler.

Mer information finns på pci-sverige.se där du också kan hitta tips och ladda ned dokument.

Om PCI

 PCI Augsburg GmbH är en del av MBCC Group och ledande inom branschen för plattsättningsmaterial för specialistföretag i Tyskland, Österrike och Schweiz. Dessutom tillhandahåller PCI professionella produkter för betongreparation, tätskikt och golvsystem. PCI-gruppen sysselsätter mer än 1 200 anställda i Europa och omsatte över 300 miljoner euro år 2020. Mer information om PCI finns på www.pci-sverige.se.

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078