23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Panasonic lanserar ny PTZ-kamera lineup

| Medlemsnyhet | Företag Panasonic Toughbook

Nya PTZ-kameror levererar knivskarp video i upp till 4K, har en nyutvecklad “direct drive motor” för smidig vertikal och horisontell panorering och upp till 24x optisk zoom.

Panasonic presenterar idag en uppdatering av sitt marknadsledande sortiment av PTZ-kameror. De integrerade 4K-kamerorna AW-UE80W/K, AW-UE50W/K, AW-UE40W/K, AW-UE20W/K och den integrerade HD-kameran AW-HE20W/K kommer att släppas från och med det första kvartalet 2022. Alla kameror har ett nytt egenutvecklat “direct drive”-system som bygger på Panasonics egenutvecklade teknik för tyst och smidig rörelse i både vertikal och horisontell riktning.

 AW-UE40, AW-UE50 och AW-UE80 kommer att ha 24x optisk zoom, och en så kallad intelligent zoom på upp till 36x samt en 74,1 graders betraktningsvinkel för passande användning både inomhus så väl som utomhus. Den senaste generationens optisk bildstabilisering (OIS) garanterar utmärkt stabilitet. Alla kameror stöder PoE, vilket möjliggör en lika enkel som smidig kabelhantering där video och ljud, kontrollkommandon och ström kan skickas till och från kameran via en enda Ethernet-anslutning.

De senaste IP-baserade videoprotokollen stöds, inklusive NDI | HX version 2 och, när det gäller AW-UE80, fullbandbredds NDI. SRT-protokollet kommer också att stödjas tillsammans med RTMP och RTMPS. AW-UE80 kommer också att stödja FreeD-protokollet för att säkerställa integration med AR- och VR-system samt ha stöd för video i 4K/50p.

 De 4K-kompatibla modellerna AW-UE20W/K och den integrerade HD-kameran AW-HE20W/K är PTZ-kameror på ingångsnivå som producerats specifikt för företags- och utbildningsmiljöer. Båda modellerna har ett vidvinkelobjektiv, de senaste IP-protokollcertifieringarna och anslutningsmöjligheter för SDI, HDMI, USB och IP.

Panasonic erbjuder ett helt ekosystem av lösningar som gör det enkelt att introducera de nya PTZ-kamerorna i befintliga kamerasystem. Detta inkluderar användning av egna fjärrkontroller, den centralstyrda mjukvaran PTZ Control Center och automatisk spårningsprogramvara för presentationer och föreläsningar, vilken möjliggör ansiktsigenkänning och automatisk upptäckt av människor.

 ”Panasonics PTZ-kameror är de mest använda i världen och används för att filma allt från politiska möten till e-sport. Allra senast har de använts under de olympiska och paralympiska spelen Tokyo 2020, bland annat på Japan National Stadium och Tokyo Aquatics Center, säger Guilhem Krier, Panasonics chef för New Business & Market Development för MEBD & DSC Business Units. ”Vi har lyssnat medvetet på feedback från våra kunder och baserat på detta tror vi att de nya modellerna ger våra kunder flexibilitet att enkelt välja den kamera som passar bäst deras behov. De nya PTZ-kamerorna är en “true plug-and-play”-lösning.”

 För mer information om Panasonics sortiment av Broadcast & ProAV-produkter, besök:

•AW-UE80W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue80

•AW-UE50W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue50

•AW-UE40W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue40

•AW-UE20W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-ue20

•AW-HE20W/K: https://business.panasonic.co.uk/professional-camera/aw-he20

Medlemsnyhet

Företag
Panasonic Toughbook

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Panasonic Toughbook

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078