23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PCI:s nya specialprodukter för alla material och underlag

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

PCI Sverige lanserar nya monteringslim för i princip alla material och underlag – allt samlat i enbart fyra produkter. De har stark vidhäftning, kan målas över och är fria från isocyanater och silikon.

Oavsett om du bygger om, renoverar eller reparerar går det snabbt och lätt med dessa enkomponents specialhybridlim baserade på SMP (silanmodifierad polymer) att limma och täta nästan alla material, såväl inomhus som utomhus. Var och en av de fyra nya limmen från PCI har sina fördelar, och tillsammans täcker de in alla användningsområden, till exempel tätning och limning av trä- och metallkonstruktioner, möbelkonstruktion, kabelkanaler, speglar, fönsterbänkar, byggskivor och kantfogar.

PCI Uniferm® är ett hybridlim med många användningsområden och kan till exempel användas på aluminium, fibercement, granitkeramik, glas, trä, keramik, plast, metall, PVC och speglar. Den får särskilt bra betyg för sin starka vidhäftningsförmåga, smidiga hantering och glidbeständighet.

PCI Elastoferm® är med sitt breda vidhäftningsområde och sin resistens mot vatten och kemikalier lämpligt för limning och tätning av kantfogar. Den silikonfria tätningsmassan är särskilt framtagen för elastiska fogar på absorberande och icke-absorberande underlag, och fogarna förblir elastiska även efter bearbetning. Produkten finns i tre olika färger (vit, cementgrå, betonggrå).

PCI Rapidferm® har utvecklats för snabb limning av olika material – snabbhärdande med hög initial styrka och hög slutstyrka. Hybridlimmet kan till exempel användas på betong, trä, keramik, klinker, plast och metall. PCI Rapidferm®-limmets särskilda styrka är limning av tung belastning.

Det transparenta hybridlimmet PCI Glasferm® har utformats för limning och tätning av transparenta material. Produkten förblir permanent elastisk även efter härdning och är mögelresistent, vilket gör den idealisk att använda i badrum och andra fuktiga utrymmen. Tack vare limmets kristallklara utseende är PCI Glasferm® den perfekta lösningen för synliga tillämpningar.

I det nya produktbladet finns all information om de enskilda produkterna i ett kompakt format, liksom en översikt över vilka material/underlag som kan limmas med vilken produkt.

Nu behöver man inte längre ägna sig åt omständlig borrning och skruvdragning”, säger Thorsten Leppler, PCI Product Manager Tile and Natural Stone Technology. Med enkel hantering, snabb härdning och hög vidhäftningsförmåga går det nu snabbt och lätt att limma och täta i princip alla material.

Kontakta oss eller klicka här för mer information.

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.112