23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Treetops med Løvens Hule investerare förvärvar svenskt bolag

| Medlemsnyhet | Företag Treetops AB

Treetops med tre stycken Gazellepriser och investeraren Jesper Buch, känd från Løvens Hule som är svenska motsvarigheten till Draknästet förvärvar svenskt bolag.

Nu väntar en spännande höst då man nu tågar in på den Svenska marknaden ordentligt. Bolaget man förvärvar är Unika väggar som har specielicerat sig på vägg och takbeklädnader och varit verksamma i flera år. Ribbpaneler har varit en av våra storsäljare, när denna möjligheten dök upp var det inget att tveka över säger nytillträdde VD:n Simon Norrman.

Just ribbväggar är bara en liten del av verksamheten. Med 10 år på marknaden har produktportföljen kontinueligt utvecklats, och så lär det fortsätta. Andra populära produkter är Akustikplattor i träbetong/träull, Fasadbeklädnad i fibercement och solida komposittrall för uteplatser.

Treetops som redan nu har avtal med ett antal stora aktörer i sverige satsar både mot privata och företagskunder. Vi vill bygga upp varumärket på samma sätt som vi har gjort i Danmark. Med nöjda kunder, låga priser och en bra support till större projekt tillägger Simon.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Treetops AB

Sjötorpsvägen 23
236 34 Höllviken
Sverige
Treetops AB

Sänd till en kollega

0.078