23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya landvinningar för världens starkaste golv

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Med starka referenser med upp till tre årtionden i ryggen och en internationell utvecklingsavdelning med gasen i botten har Master Builders Solutions lagt till ännu fler fördelar till livsmedelsindustrins populära golv – Ucrete.

Vad har många av medarbetarna från Lagerbergs, Arla Foods och Heineken gemensamt? Jo, när de är i produktionen och gör bacon, ost och öl, går de på ett golv som är oslagbart vad gäller hygien, halksäkerhet och hållbarhet. Ucrete industrigolv har i årtionden varit det golv som man föredrar inom livsmedelsindustrin.

I höst tillkommer ökad UV-resistens i den stora paletten av anpassningsmöjligheter som Master Builders Solutions använder för att skräddarsy den optimala lösningen för varje enskild kund.

”Ucrete är ju inte ett nytt golv. Men man kan säga att med den konstanta utvecklingen av nya fördelar och anpassningsmöjligheter så blir Ucrete hela tiden en ny och bättre utgåva av sig själv”, säger golvspecialisten Sören Wingstrand.

Ingen bakterietillväxt
Ucrete är ett populärt val inom livsmedelsindustrin, särskilt tack vare den extremt täta ytan. Det blir ingen biologisk tillväxt efter rengöring, och golvet kan rengöras till samma standard som rostfritt stål.

”Ingenting kan gömma sig i golvet. Vi har låtit göra oberoende tester som visar att om man gör rent golvet på kvällen så har det nästa morgon inte skett någon bakterietillväxt på ytan. Alltså noll. Och det i kombination med hållbarheten och arbetssäkerheten gör Ucrete till det självklara valet för livsmedelsföretag”, säger Sören Wingstrand.

Ny färgstabil Ucrete
Det nya Ucrete CS-golvet har lanserats över hela Europa under våren. Ucrete CS bygger på 50 års erfarenhet och levereras nu i ett utökat färgsortiment, inklusive flera ljusa nyanser som ger ännu fler möjligheter att installera snygga golv i industrimiljöer. Lanseringen av Ucrete CS är ännu ett stort och helt unikt steg framåt inom robusta industrigolv.

Med innovativa Ucrete CS-systemet som minskar missfärgningar på grund av kemikalier eller UV-strålning, uppfyller man nu i ännu högre grad kundernas estetiska förväntningar. Många Ucrete-golv används fortfarande efter flera årtionden och det betyder givetvis lägre kostnader för företagen.

Läs mer om Ucrete här.

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094