23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vilka är det egentligen som arbetar på ebm-papst i Sverige?

I vår intervjuserie tar vi dig med bakom kulisserna och denna gång möter du vår duktiga Montör och Skyddsombud; Richard van der Brink

Namn: Richard van den Brink

Smeknamn: Rille

Titel: Montör och huvudskyddsombud

Arbetar vid: ebm-papst i Järfälla

Kom till ebm-papst: 2008

Arbetade tidigare som: Var nästan tre år på Systemair i Skinnskatteberg. På ebm-papst började Richard som montör, sedan gick han över till att arbeta med reklamationer och är nu återigen tillbaks i rollen som montör. Till det kommer ansvaret som Huvudskyddsombud.

Varför började du jobba på ebm-papst?
Jag och min fru hade en lägenhet i Stockholm och en bostad i Skinnskatteberg. Det blev mycket pendlande och när ebm-papst sökte en montör såg jag en möjlighet att flytta tillbaks till storstan. Det fanns också en länk mellan företagen då ebm-papst var, och än idag är, delägare i Systemair. Att ta steget över till ebm-papst kändes naturligt och spännande samtidigt som det passade vår familjesituation.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag har väldigt fina kollegor. Vi är idag sex personer på monteringen och jag har också mycket kontakt men andra medarbetare på företaget. Jag tycker om att jobba med olika människor och så är det roligt att få vara med och bidra till att vi får ett smidigt monteringsflöde. Sedan jag blev huvudskyddsombud har det blivit en del extrajobb som jag försöker sköta på kvällstid. Det har varit ett utmanande år med Coronapandemin, men vi har fått ett bra stöd från företagsledningen som på olika sätt bidragit till att skapa en så säker arbetsmiljö som möjligt.

Läs hela intervjun HÄR

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.049