23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den nya Rockpanel Metals-serien till fasader

| Medlemsnyhet | Företag Rockpanel

Gör verklighet av din metallvision med sten! Rockpanel Metals sätter en ny standard inom metallisk fasadbeklädnad - Beställ en kostnadsfri provlåda som inkluderar en broschyr och två provbitar!

Det nya sortimentet erbjuder optimerad designfrihet för arkitekter som söker en fasad med metalliskt uttryck som samtidigt erbjuder alla stenens fördelar – en perfekt kombination av estetik och funktion med avseende på till exempel brandskydd (Euroclass A2-s1,d0 – obrännbara), slitstyrka, underhåll och hållbarhet. Rockpanel Metals uppfyller alla krav – och mer därtill.

Två undersortiment: Elemental och Advanced

Den nya Rockpanel Metals-serien består av två undersortiment. Elemental Metals-serien som innehåller de vanliga ädelmetallerna som guld, silver och platina samt andra välkända metaller som aluminium, stål och koppar. Advanced Metals-serien innehåller uttrycksfulla nya mönster som ger din fasad ett distinkt utseende. Tack vare avancerad teknik får de ett fascinerande patinerat utseende som håller i decennier. Dessa rustika färger har massor av karaktär. Alla Metals-färger kan monteras i valfri riktning, vilket minimerar svinnet och eliminerar risken för misstag i monteringsarbetet. Flera fastsättningsalternativ finns tillgängliga, inklusive osynlig vidhäftande fastsättning och dold fastsättning, som alla täcks av Rockpanels ETA.

De viktigaste fördelarna med Rockpanel Metals

Rockpanel Metals-skivor är både robusta och flexibla, och de kan perforeras eller präglas. De tillverkas av naturlig basalt, en hållbar och vanlig vulkansten och eftersom de är okänsliga för fukt krävs ingen efterbehandling. Dessutom är skivorna mycket slitstarka och har stabila dimensioner. Skivorna har en officiellt bekräftad livslängd på 50 år. Vi slutet av byggnadens liv kan de demonteras och återvinnas helt till nya förstklassiga stenullsprodukter.

Beställ en kostnadsfri provlåda

Upptäck den nya Rockpanel Metals-serien här https://www.rockpanel.se/rockpanel-metals/ Arkitekter och entreprenörer kan beställa en kostnadsfri provlåda som inkluderar en broschyr och två provbitar.

Medlemsnyhet

Företag
Rockpanel

ROCKWOOL AB / Rockpanel
Kompanigatan 5
555 05 Jönköping
Sverige
Rockpanel

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062