23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Golvet måste renoveras men produktionen kan inte stängas ned

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Lösningen heter Ucrete® – snabbhärdande golv som kan läggas utan att kontaminera dina varor!

Det finns åtskilliga goda skäl att välja Ucrete®-golv i livsmedelsindustrin, men särskilt det faktum att Ucrete kan läggas över natten och vara redo för användning nästa dag är viktigt i en bransch som inte har tid att stanna upp.

Vissa typer av Ucrete är så snabbt härdande att de kan användas så tidigt som fem timmar efter applicering – även vid temperaturer så låga som 10 ° C. Ucrete luktar inte och ger ingen bismak på matvaror. Det innebär att golvet kan läggas även om livsmedel samtidigt bearbetas i närheten.

Golvspecialisten Sören Wingstrand säger:
Ucrete är rätt lösning för livsmedelsproducenter som inte har tid att pausa produktionen. Golvet läggs av certifierade golvläggare, och även om det går snabbt så får du ett starkt och hållbart golv – ett riktigt Ucrete-golv.

Golv så rena som rostfritt stål

Golvets rengöringsvänlighet är av avgörande betydelse för att garantera en säker och attraktiv arbetsmiljö. Ucrete är ett fogfritt massagolv som kan rengöras till samma standard som rostfritt stål. Det är vattentätt, ogenomträngligt, icke-absorberande och inte biologiskt nedbrytbart och utgör därför ingen grogrund för bakterie- eller svamptillväxt. Dessutom tål Ucrete (till skillnad från t ex epoxi- och akrylgolv) både hett vatten och hetvattenspolning. Ucrete är certifierat för användning i anläggningar där man använder HACCP-baserade säkerhetssystem för livsmedel och är också godkänt enligt IFS (den internationella livsmedelsstandarden).

Fler goda skäl att välja Ucrete-golv för produktionsområden inom livsmedelsindustrin:

  1. Hygieniskt: kan rengöras till samma standard som rostfritt stål, dokumenterat tätt utan plats för bakterier samt tål både hett vatten och ångtvätt.
  2. Resistent mot mjölksyra, blod, fetter, citronsyra, rengöringsmedel m.m.
  3. Ger ingen bismak till livsmedel (inte ens vid appliceringen!)
  4. Säker arbetsmiljö: halksäkert.
  5. Långvariga och upprepade produktionsstopp undviks: Ucrete-golv kan snabbt tas i bruk och är mycket hållbara.
  6. HACCP- och IFS-certifierat
     

Läs mer om fördelarna med Ucrete-golv för livsmedelsindustrin och se projektreferenser på vår hemsida. Du är också mycket välkommen att kontakta Master Builders Solutions specialister, Sören Wingstrand och André Mac-Donald, för allmänna råd och vägledning eller i samband med ett specifikt bygg- eller renoveringsprojekt.

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

ucrete, världens starkaste golv, livsmedelsindustrin

Sänd till en kollega

0.093