23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Deck Pro® - nytt verktyg för dold trallmontering

| Medlemsnyhet | Företag ITW Construction Products ApS

Med vår i luften planeras många nya hemma-projekt, inte minst trädäck. Nu gör NKT Fasteners det lättare för alla att bygga ett proffsigt trädäck. Nyheten Deck Pro® är ett innovativt verktyg för montering av trall helt utan synliga skruvar.

Med en kommande semester på hemmaplan går många runt och funderar över nya vår- och sommarprojekt. En hel del planerar nog även att uppdatera uteplatsen med ett nytt trädäck, en enkel uppgift för vissa men ett stort och utmanande projekt för andra. Oavsett om du är trallproffs eller nybörjare gör NKT Fasteners det nu lättare för alla att bygga en snyggt och proffsigt trädäck. Nyheten Deck Pro® är det nya verktyget för dold montering av trallskruv. 

NKT Fasteners har utvecklat verktyget med särskilt fokus på ergonomi och effektivitet. Det har varit viktigt för dom att hantverkare, oavsett nivå, inte ska riskera att överanstränga sig när man bygger trall med Deck Pro®.

”Handtaget på Deck Pro® är placerat för att vara så behaglig som möjligt i handen. Det klarar upp till 100 kg direkt belastning så att man utan problem kan luta sig mot och lägga vikt på handtaget när man arbetar. Vi har också sett till att ytan är tillräckligt stor för att kunna greppa och stå stadigt på brädan vid montering”, säger Anders Nissen, produktchef på NKT Fasteners.  

Vid utvecklingen av Deck Pro® har NKT Fasteners också lagt fokus på justerbarhet. Verktyget har en innovativ justeringsfunktion som gör att ett och samma verktyg passar alla vanliga trallbredder på marknaden, från 85 mm upp till 150 mm i bredd.

Utöver verktyget har NKT Fasteners också utvecklat Deck Pro® skruvar som är speciellt utvecklade för dold infästning av trall. Skruvarna är utrustade med två separata gängor som tillsammans skapar en stark sammandragning mellan trall och regel. Skruvarna kommer i dimensionen 4,5 x 60 mm och passar trallbrädor från 18–34 mm i tjocklek. Deck Pro® skruven finns att köpa både i rostfri A4-klassad och med en C4-klassad ytbehandling för utomhusbruk.

I samband med lanseringen släpper företaget även en ny bits speciellt framtagen för Deck Pro® systemet. ”När man köper verktyget får man även med två tillhörande Deck Pro® bits som hjälper till att säkerställa korrekt skruvdjup vid montering, nämner Anders Nissen. Bitsen kan även köpas till separat.

Deck Pro® verktyget kommer i en komplett förpackning som utöver verktyg och 2x bits även innehåller avståndsbrickor som gör det möjligt att justera avståndet mellan trallens brädor.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063