23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Protimeter och Elma Instruments är experter på fuktmätning

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Elma Instruments är skandinavisk distributör för Protimeter, som är en av världens ledande producenter av professionell utrustning för fuktmätning.

Elma Instruments är skandinavisk distributör för Protimeter, som är en av världens ledande producenter av professionell utrustning för fuktmätning. 

Protimeter är ett 70 år gammalt engelskt företag, som från början arbetade med träskydd. Baserat på detta uppstod behovet för fuktmätning i trä. Sedan den tiden har det varit en snabb utveckling av nya metoder för noggrann mätning i trä, byggnadsmaterial, luft och betong.

I dag erbjuder Protimeter ett stort program med både enkelfunktions- och multifunktionsinstrument, som mäter både med prober och med icke destruktiv sökning. Det finns instrument för sökning av fukt i konstruktioner utan ingrepp, och instrument för trä, betong, luftfuktighet, daggpunkt, korn, höbalar och mycket annat.

På senare tid har det också kommit smarta dataloggers med Bluetooth, som är speciellt bra för att övervaka fuktighetsutvecklingen över tid. Det finns ett instrument för varje mätuppdrag. De primära kunderna är forskning, inomhusklimat, hantverkare, skadesanering och besiktningsmän.

Genom åren har Protimeter varit ett väldigt innovativt företag som marknadsförs över hela världen. Se flera av våra spännande instrument på www.elma-instruments.se där du också hittar många andra relevanta instrument som t.ex. termografikameror, termometrar, klimatinstrument, avståndsmätare och lasermätutrustning.

Läs mer på www.elma-instruments.se eller ta ring oss på tfn. 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Sänd till en kollega

0.079