23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Adjufix förnyas - aktuella med nytt utseende och produkter

| Medlemsnyhet | Företag ITW Construction Products ApS

Tillverkaren av originalsystemet för karminfästning släpper under våren två nya produkter som ett alternativ till den populära karmhylsan. Dessutom kommunicerar företaget nu att en ny design är på gång, som lanseras senare under 2021.

Adjufix är originalsystemet för karminfästning som revolutionerande marknaden med sin enkla och innovativa lösning. I över 30 år har Adjufix varit det självklara valet bland många av Nordens ledande fönster och dörrtillverkare. Systemet bestående av karmhylsa och skruv har satt standarden för montering av fönster och dörrar, och har gjort det möjligt att justera karmen även i efterhand.

Nu görs en ny satsning där varumärket lanserar två nya skruvar som ett alternativ till det nuvarande infästningssystemet. Produktchef Anders Nissen säger "Även om våra karmhylsor fortfarande är oslagbara med sin enkelhet och kvalitet är det ändå viktigt för oss att lyssna på marknaden, där vi nu såg ett behov av att utöka vårt sortiment.".

Nissen, som varit en stor del av varumärkets nya satsning ser positivt på förändringen och berättar även att varumärket är på gång med en ny design. "Det känns superspännande! Adjufix har länge varit i behov av en uppdatering och i och med de nya produkterna kändes timingen helt rätt" säger Nissen. Han vill inte avslöja för mycket om varumärkets nya utseende men säger att några av ledorden är att det ska kännas nytt och modernt utan att tappa känslan av enkelhet och kvalitet. Adjufix nya design släpps senare under 2021, medan de två nya karm- och nivåskruvarna kommer att finnas tillgängliga redan under våren.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Sänd till en kollega

0.065