23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ingångskontroll med ansiktsigenkänning & temperaturscreening

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Elma presenterar marknadens mest enkla och funktionella enhet för Temperaturscreening av personer, kombinerat med ingångskontroll och ansiktsigenkänning – Elma Vision FS321 är en komplett enhet för under 12.000 kr., vilket är osett i denna klass.

Elma Instruments presenterar marknadens mest enkla och funktionella enhet för Temperaturscreening av personer, kombinerat med ingångskontroll och ansiktsigenkänning – Elma Vision FS321 är en komplett enhet för under 12.000 kr., vilket är osett i denna klass.

Elma Vision FS321 är en unik stand-alone produkt med inbyggd termisk och visuell kamera. Elma Vision FS321 ger användaren möjligheten att etablera Temperaturscreening av personer enkelt och säkert. Personen ställer sig framför kameran och ansiktstemperaturen mäts. Utifrån den definerade temperaturgränsen, kommer kameran att ge ”larm”, om personens uppmätta temperatur överskrids. FS321 har en inbyggd reläfunktion, så man skicka en signal till t.ex. en larmlampa eller en dörrkontakt.

Elma Vision FS321 har inbyggd möjlighet för ansiktsigenkänning och kan också identifiera om personen bär munskydd, om detta är ett krav. Utöver att utföra ”vanlig” temperaturscreening, har Elma Vision FS321 också inbyggt en ingångskontroll med temperaturscreening, vilket gör att enheten kan användas som ingångskontroll med ansiktsigenkänning.

I den tillhörande programvaran, kan personer registreras och tilldelas åtkomst till olika områden under definerade tider m.m. Elma Vision FS321 ansluts till internett via LAN eller Wi-Fi.

Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094