23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

revos Modular - moduluppbyggda kontaktdon

Wieland Electric presenterar revos Modular, ett moduluppbyggt system som möjliggör anpassade anslutningslösningar. Med revos Modular är det möjligt att kombinera kraft, signal och kommunikation i en gemensam anslutning.

Idag blir industriella maskiner, anläggningar och robotceller mer och mer modulära. Detta faktum erbjuder tillverkare och operatörer flera fördelar, som endast kan användas optimalt med en lämplig anslutningslösning. Detta erbjuder Wieland Electric med revos Modular industriellt kontaktsystem.

Detta system, som är kompatibelt med marknadsstandarden, är utformat för att möjliggöra kombinationer av olika typer av anslutningar, exempelvis kraft, signal, kommunikation och fiberoptik i en enda anslutning. De enskilda modulerna är enkla att installera och kan bytas ut separat utan att andra moduler behöver kopplas bort.

Den konfigurerade modulen är installerad i revos Basic-seriens kåpor, och tack vare täthetsklassen IP65 skyddar den mot fukt och damm, och gör det möjligt att använda revos Modular krävande miljöer.

Fördelar

·         Enkel montering och demontering

·         Snabb och felfri idrifttagning

·         Enkelt byte av kontakter och maskinmoduler

·         Signal, ström och kommunikation i ett enda uttag

·         Enkel ledningsstruktur

Ladda ner katalog - LÄNK

Wieland Electric AB
Krossverksgatan 9B
216 16 Limhamn
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TA
Tommy Andersson
Produkt & Marknadschef
+46 406529002 tommy.andersson@wieland-electric.com

Sänd till en kollega

0.047