23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny, läcker termisk kompaktkamera från FLIR

Den termiska kameran har med tiden blivit ett mycket populärt verktyg för installatörer, tekniker och ingenjörer i många branscher som t.ex. Elinstallation, VVS-installation, byggnadsrådgivning, bilbranschen och industrin.

FLIR utökar deras kompaktserie med den termiska kameran FLIR C3-X

 Den termiska kameran har med tiden blivit ett mycket populärt verktyg för installatörer, tekniker och ingenjörer i många branscher som t.ex. Elinstallation, VVS-installation, byggnadsrådgivning, bilbranschen och industrin. Speciellt de användarvänliga peka-och-skjut kamerorna är mycket populära, eftersom alla kan använda dem – även om de inte använder kameran varje dag.

 Den nya konkurrenskraftiga FLIR C3-X, från Elma Instruments, är den senaste nya kompaktkameran i peka-och-skjut serien. Fördelen med peka-och-skjut, är att du bara pekar kameran mot objektet och trycker på knappen – inga problem med fokus eller andra inställningar som du skall ha koll på. När du trycker på utlösaren, sparas en termisk och en visuell bild i det interna minnet. Bilderna är i JPEG- format, som du omedelbart kan dela med kunder eller kollegor som dokumentation för det utförda uppdraget. Önskar du att göra en termisk rapport, kan du gratis ladda ner FLIR’s analys-/rapportprogramvara för Windows, iOS eller Android.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.032