23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Areco bygger kontorsbyggnad med unika exponeringsmöjligheter

| Medlemsnyhet | Företag Areco

Strax norr om centrala Malmö, på Västkustvägen i Spillepengens industriområde, bygger Areco en toppmodern kontorsbyggnad som kommer att erbjuda unika exponeringsmöjligheter.

Inflyttning i den 3000 kvadratmeter stora fastigheten är planerad till våren 2022.

Endast ett busstopp från centrala Malmö och en dryg halvtimmes resa från Kastrup kommer Areco:s nya kontorsbyggnad att vara välplacerad, både ur ett regionalt och internationellt perspektiv. Dessutom kommer de uppemot 40 000 fordon som färdas längs Västkustvägen varje dag att passera fastigheten, vilket gör att läget ger unika exponeringsmöjligheter.

Med en totalyta på 3000 kvadratmeter uppdelat på tre våningsplan kommer företag att erbjudas uthyrningsmöjligheter från 300 kvadratmeter och uppåt. Lokalerna kommer att kunna utformas efter hyresgästernas behov och verksamhet för att ge maximala utvecklingsmöjligheter. På taket kommer det att finnas en gemensam terrass med mycket växtlighet som ska vara tillgänglig för både arbete och avkoppling. Utöver det ska en parkering anläggas i anslutning till fastigheten och därifrån nås större motorvägar inom några minuter.

Byggnationen utförs av Areco Properties som är ett av Areco-koncernens fem affärsområden. Företaget fokuserar främst på att förvalta Areco:s befintliga industrifastigheter samt att förvärva och utveckla nya objekt.

För mer information kontakta:
Peter Areskog, Koncernchef
Mobil: 0705-54 20 30

Läs mer på www.arecorektangeln10.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Areco

Vinkelgatan 13
211 24 Malmö
Sverige
Areco

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.064