23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nästa generations Paslode-verktyg

| Medlemsnyhet | Företag ITW Construction Products ApS

Paslode IM90Ci och PPN50Ci har under många år varit favoriterna för professionella snickare. Paslode introducerar nu nästa generations verktyg i form av IM90Xi och PPN50Xi.

Dessa unika verktyg har förbättrats efter feedback från experter i branschen, och är nu ännu mer användarvänliga och effektiva. De har förbättrats för att säkerställa att snickare fortsätter att leverera förstklassiga jobb under alla typer av förhållanden, med ännu större flexibilitet än tidigare. Verktygen är utformade för snickare som värdesätter effektivitet men aldrig kompromissar med kvaliteten.

Bättre arbetsförhållanden – även i extrema väderförhållanden

 – Xi-generationen har utvecklats för att skapa ännu bättre arbetsvillkor för snickarna, säger Daniel Kjällander, Product Manager för Paslode Nordics och fortsätter:  

– Precis som traditionella verktyg kan IM90Xi och PPN50Xi användas under utmanande väderförhållanden och fungerar ned till -15°C. Det innebär att du kan räkna med verktygen året runt. Detta är verktygen för snickare som ständigt strävar efter att vara bäst.

Minimalt med driftstopp – arbeta längre

Ingen vill ha driftstopp på arbetsplatsen – varje stund med verktyg som inte fungerar är slöseri med tid och pengar. Med Paslode Xi-verktygen har vi strävat efter att göra driftstopp till ett minne blott. Det går lätt och snabbt att ta bort verktygsmagasinet vid spikblockeringar – inget krångel med långa och dyra resor till en verkstad. Perfekt för dig som inser värdet i produktivitet.

Bygg bättre med Xi-generationen

IM90Xi och PPN50Xi är utrustade med vår innovativa Start & Go-teknik – en unik rörelsesensor som eliminerar batteriurladdning när verktyget inte används. Verktygen har också en lättanvänd bränsle- och batterimätare som tydligt varnar när du är nere på dina sista 300 skott så att du aldrig ska vara utan kraft. Vikten är reducerad med 220 gram och greppet är förbättrat, för ett lättare och mindre slitsamt arbete. IM90Xi och PPN50Xi är gjorda för dig som aldrig slutar bygga.

Om du vill ha mer information om IM90Xi- eller PPN50Xi-verktygen eller något annat verktyg i Paslode Lithium-serien kan du besöka www.itwconstruction.se eller kontakta oss via Facebook (@paslodesverige). IM90Xi och PPN50Xi kommer att finnas tillgänglig hos återförsäljare från och med februari 15, 2021.

För ytterligare pressinformation, kontakta Nordic Marketing Executive Tove Strandh på ITW Construction Products via e-post tove.strandh@itwconstruction.se eller telefon +46 730 97 53 22.

Medlemsnyhet

Företag
ITW Construction Products ApS

Gl Banegårdsvej 25
5500 Middelfart
Danmark
ITW Construction Products ApS

Sänd till en kollega

0.071