23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ByggDialog vinner upphandling av Engelska skolan, Eskilstuna

Eskilstuna Kommunfastigheter har upphandlat ByggDialog som totalentreprenör i strategisk partnering, ett samarbete som omfattar om- och tillbyggnation av Internationella Engelska Skolan.

I Fröslunda centrum i Eskilstuna pågår ett större utvecklingsarbete i och kring stadsdelen i syfte att på sikt öka stadsdelens attraktivitet med ökad trivsel och trygghet. En av satsningarna är Internationella Engelska Skolan som idag bedriver sin verksamhet i fastigheten Talangen i Fröslunda centrum. För att utöka sin verksamhet och få mer ändamålsenliga lokaler ska befintlig grundskola byggas om och till. Beräknad om- och tillbyggnadsarea är ca 14 000 m2 BTA.

- Eskilstuna Kommunfastigheter är en helt ny kund för oss, och vi är väldigt glada över att få möjligheten att lära känna varandra och genomföra det här projektet tillsammans. Strategisk partnering ger förutsättningar för både utveckling och effektivisering och vi hoppas kunna bli en långsiktig samarbetspartner till Eskilstuna Kommunfastigheter, säger Michael Sundhäll, VD på ByggDialog.

Höstterminen 2022 ska skolan stå klar för inflyttning.

Kontakt
Karl Sköld, Områdeschef öst, 010-459 88 70

Foto: Eskilstuna Kommunfastigheter

ByggDialog AB
Hamntorget 1
652 26 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567056097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063