23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Manitou ledande inom teleskoplastare

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

50 år i branschen och fortsätter leverera topputrustning för byggindustrin.

Inom teleskoplastare är de ledande leverantörer i världen. En maskin som hjälper den enskilda personen mot större arbeten. Idag strömmar de positiva omdömena för anläggningsmaskinen.

Manitous teleskoplastare används av många olika branscher och det förklarar dess mångsidighet. Den har egenskaper som att lasta, lossa, röja och förflytta tungt material. Detta kan den göra med dess olika slags redskap. Dessa specifika redskap monteras på själv av byggarbetaren beroende på vad uppgiften är. Den franska teleskoplastare är i toppklass och den ledande leverantören av maskinen i världen. För att kunna ha en bred kundkrets finns det olika modeller på maskinen för att den ska passa in för specifika förhållanden. Manitous har konstruerat fyra olika modeller. Vilka går under namnen ”Construction”, ”Industri”, ”Rotation” och ”Heavy loader” som sen har olika variationer beroende på behov. De olika modellerna har varianter vad gäller lyfthöjd, räckvidd och kapacitet. Till dessa modeller finns även de olika redskap beroende på arbetsuppgift. Teleskoplastaren är alltså anpassningsbar beroende på uppgift. Här har Manitou tänkt på att ett företag kan ha olika arbetsuppgifter och istället för att ha flera olika maskiner kan man ha en som istället är anpassningsbar.

Många positiva omdömen
Det kommer många positiva omdömen om Manitous teleskoplastare från nuvarande användare. De menar på att dem själva kan göra svårt arbete enkelt. En lyftkran som vanligtvis är standard vid byggarbetsplatser kan här ersättas med teleskoplastaren genom att montera den själv och på så sätt spara mycket pengar. Det finns även möjlighet för personkorg på specifika teleskoplastare hos Manitou. På så sätt blir jobbet enklare och även de små uppgifterna kan genomföras på hög höjd. Maskinen kan här användas som ett ypperligt komplement eller, som vi läser ovan som ersättning för andra maskiner. Den beskrivs som en flexibel maskin och som en stor tillgång genom dess stora variation. Med hjälp av maskinen kan du nu själv göra saker flera meter upp i luften samtidigt som den sen kan lyfta flera ton. Vissa modeller med hög lyfthöjd kan man också öka tryggheten och stabiliteten genom ett extra utrustande stöd som fälls ut.

Framtiden med Bi-Energi
Eldrivna maskiner sägs vara det som privatpersoner nu vill ha och där sviker inte Manitous teleskoplastare heller. Där det nu finns en modell med Bi-Energy som är speciellt tillverkad för arbetsplatser med begränsningar för utsläpp. Manitous är helt rätt i tid med sin Bi-Energydrivna teleskoplastare menar Anker Lemvig, Business manager hos Scantruck AB. Idag är fler och fler medvetna om miljön och därför vill många också anpassa sina maskiner därefter. Förutom miljön är en annan fördel med Bi-Energy enheten är att den är transportabel och gör det möjligt att flytta den till den maskin där den gör mest nytta,- så länge maskinen är anpassad för det. Vanligtvis går de annars på diesel.

Är du inom byggbranschen bör du vända ett öga mot Manitous teleskoplastare för att se om en av deras modeller passar ert företag.

 

Kontakt:
Scantruck AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Web: https://www.scantruck.se/
Tel: 020 – 10 50 10

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063