23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny, kompakt och effektiv ångbefuktare med RO-vatten

| Medlemsnyhet | Företag Condair AB

Condair lanserar en ny ångbefuktare, Condair RM. Den erbjuder noggrann fuktkontroll och kräver mycket lite underhåll.

Condair lanserar en ny ångbefuktare, Condair RM. Ångbefuktaren är perfekt för serverrum, skannerrum och tekniska rum på sjukhus eller tex klimatrum. Den är också idealisk för zon befuktning där det kan finnas utmaningar att befukta ett avgränsat eller slutet område. Detta kan till exempel vara i gallerier eller på arbetsplatser i kontor, där ett specifikt rum kräver en oberoende kontrollerad luftfuktighetsnivå.

Minskar kostnaderna för service

Condair RM är en resistiv ångbefuktare som har ett antal fördelar. Condair RM minskar bland annat kostnaderna för service och underhåll jämfört med elektolytisk ångbefuktare. Eftersom Condair RM har resistiva värmeelement kan den drivas med RO-vatten såväl som vanlig kranvatten. Eftersom RO-vatten är praktiskt taget mineralfritt byggs inget kalk upp, vilket ytterligare minimerar behovet av underhåll och service jämfört med en elektrolytisk ångbefuktare.

Noggrann luftfuktighetskontroll

Eftersom Condair RM är en resistiv ångbefuktare använder den nedsänkta värmeelement för att skapa ånga, och den svarar snabbare än en elektrolyt ångbefuktare, vilket till skillnad från en resistiv ångbefuktare beror på vattnets konduktivitet. Detta gör att Condair RM kan ge mer noggrann kontroll av luftfuktigheten, eftersom den reagerar snabbare på en styrsignal än till exempel en elektrolytisk ångbefuktare.

Liten men kraftfull

På grund av sin minimala fysiska storlek och behov av elförsörjning kan den ofta sitta i tekniska rum eller system, där den kan anslutas till ventilationskanalen lokalt. Dessutom finns Condair RM i modeller med kapacitet från 2-8 kg/tim. Detta ger platsbesparingar och enklare installation. Det kan vara vägg- eller golvmonterat, och stativ och anslutningar för rörledningar på sidan finns som tillbehör.

Därför, om du har behov av mycket noggrann luftfuktighetskontroll, kan en resistiv luftbefuktare som Condair RM med eller utan RO-vatten vara rätt lösning.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Condair AB

Dåntorpsvägen 51
136 50 Jordbro
Sverige
Condair AB

Sänd till en kollega

0.094