23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Världens starkaste golv hos Train Station Brewery

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

När mikrobryggeriet Train Station Brewery letade efter det bästa golvet för den tuffa miljön som kan uppstå i ett bryggeri var Ucrete från Master Builders Solutions det självklara valet.

Train Station Brewery har tidigare tagit hjälp av andra bryggerier för att brygga sina prisbelönta ölsorter såsom ”Groundbreaker”, ”The Hoppy One” och ”Wheat the fck!?”. Men efter ett produktionsstopp på fem månader till följd av att det inte fanns plats att hyra in sig på befintliga bryggerier valde dem att bygga ett eget bryggeri att växa i.

”Vi letade efter det bästa golvet för vårt bryggeri, det skulle vara tåligare än epoxi, hålla länge och vara lätt att reparera. Vi kom fram till att Ucrete var det bästa alternativet.” säger Simon Vikström en av Train Station Brewerys grundare och fortsätter: ”Vi är glada att vi valde en orange färg som tillför värme i byggnaden som annars hade känts ganska kall.”

Ett tufft golv för en tuff miljö
På varje bryggeri tar man i många fall ställning till samma frågor – tuffa förhållanden såsom: exponering för material som innehåller syror, exponering för värme och rengöringskemikalier, ständigt våta golv och trafik från gaffeltruckar med höga volymer. Kombinationen av dessa inslag bildar en tuff miljö för utrustningen och konstruktionen – en miljö som kräver specialprodukter och -system för bygg som tål den här miljön.

”Ucrete är ett golv som med sina egenskaper visat sig hålla i längden för de belastningar som uppstår i ett bryggeri”, säger Sören Wingstrand, Account Manager och fortsätter: ”golv med Ucrete används fortfarande efter mer än 20 års användning. Med Ucrete försäkrar man sig om att anläggningen kan drivas under många år framöver utan avbrott som orsakas av felaktigheter i golvet”.

Halkskyddande och säkert
Ucrete kan påföras i en rad olika strukturer och tjocklekar för att tåla de extrema miljöerna i ett bryggeri samtidigt som produkten ger en halksäker yta som det är säkert att arbeta på. Med ett urval som erbjuder flexibilitet när det gäller prestanda kan Ucrete-systemet ”blandas och matchas” för att säkerställa att den korrekta prestandan uppnår och att den tål den kemiska exponering som förväntas.

Värmeresistent och hygieniskt golv
Ucrete-golv är fogfria, täta och ogenomträngliga, vilket möjliggör en mycket hög hygiennivå. Dessutom kan ett 6 mm Ucrete DP-golv motstå temperaturer upp till 80 °C, samt lätt ångrengöring. Det finns även Ucrete-golv som kan motstå temperaturer upp till 150 °C.

Läs mer om Ucrete här >>

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Sänd till en kollega

0.048