23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Leverantör av ISO 22000-certifierade befuktningssystem

| Medlemsnyhet | Företag Condair AB

Condair AB erbjuder alltid säkra och hygieniska befuktningssystem och företaget är ISO 22000-certifierat som den första tillverkaren av luftbefuktare i världen.

När man arbetar med vatten, vattenbehandling och befuktning är hygien avgörande. Vattnet som sprutas från en luftbefuktare måste alltid vara rent och sterilt så att det inte utgör någon hälsorisk. För att kunna dokumentera att vattnet inte utgör en hälsorisk kan du kontrollera om systemet är ISO 22000-certifierat.

Condair kan idag erbjuda ett antal befuktningssystem som är certifierade. Condair har alltså uppfyllt de strängaste kraven i samband med installation och service av befuktningssystem. Detta säkerställer att vattnet som används för befuktning inte utgör en hälsorisk för de personer som är i rummen som befuktas.

Certifierade luftfuktare

Befuktningssystemen MLP, MLP RO och MLP HRO är certifierade enligt ISO 22000. Condair har valt att systemet för hygienhantering är byggt enligt HACCP-principerna och under installationen certifierat enligt ISO 22000. Därefter är det HACCP-godkänt för de första 6 månader efter installation av en HACCP-certifierad tekniker från Condair. När tjänsten uppfylls fortsätter anläggningarna att certifieras.

Läs mer om våra certifieringar.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Condair AB

Dåntorpsvägen 51
136 50 Jordbro
Sverige
Condair AB

Sänd till en kollega

0.113