23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Safe Control expanderar och söker en laboratorieingenjör

Det gångna halvåret har varit omtumlande och annorlunda för oss alla. Vi på Safe Control glädjer oss därför extra åt att vi har kunnat genomföra våra planer för första halvåret av 2020.

Det innebär att vi har förstärkt vår personalstyrka med nyanställningar, gjort investeringar av teknisk utrustning och utfört en omfattande ombyggnation av våra lokaler.

Nu behöver vi ytterligare en laboratorieingenjör till  vår avdelning Mekanisk provning som ska driva och utföra egna projekt inom laboratoriet med direkt kundkontakt. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är dragprovning, slagprovning, bockprovning, hårdhetsprovning, ringprovning samt utvärdering, rapportskrivning och konsultation.

Är du den vi söker eller känner du någon som du tycker skulle passa för jobbet kan du läsa mera om tjänsten här 

Safe Control Materialteknik AB är ett fristående och av Swedac ackrediterat laboratorium, beläget i Göteborg. Verksamheten är uppbyggd kring de fem produktionsenheterna kemi, mekanisk provning, mekanisk verkstad, metallografi och miljöteknik. Bland våra kunder finns materialleverantörer, tillverkande och svetsande företag, byggindustrin, kontroll- och besiktningsföretag.

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047