23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Håll det rent under badrumsrenoveringen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Badrumsrenovering på gång? Förutom själva renoveringen är det bra att försöka hålla badrummet så städat som möjligt när du renoverar (även om det egentligen är omöjligt att hålla det helt städat...).

Det är tråkigt att upptäcka permanenta fläckar eller saker som gått sönder när du äntligen är klar med renoveringen. Renovera noggrant och försiktigt - det betalar sig tillbaka i slutändan. Läs vidare för några saker att tänka på för att minska röran när du renoverar badrummet.

Täck trappor golv
Täck trappor och golv med tidningar eller plast. Skydda möbler medan du bär färg och annan utrustning genom sovrum och vardagsrum.

Såga och skär utomhus
Såga och dela klinker, kakel, gipsskivor, plankor etc utomhus. Detta för att minimera dammet. Täta dörrar till alla sovrum med maskeringstejp för att hålla dem så rena som möjligt.

Hur länge klarar du dig utan duscha?
Hur länge du måste klara dig utan dusch eller bad beror på omfattningen på arbetet - ett litet renoveringsprojekt kan ta bara några dagar. Planerar du att helt riva ut eller dra om VVS måste du räkna med betydligt mer tid.

Duscha på gymmet
Du kanske vanligtvis bara går till det lokala gymmet en gång i månaden. Det kommer säkert att förändras om du planerar att riva ut det enda badrummet i huset. Du måste snabbt hitta ett nytt sätt att duscha. Gymmet är en perfekt plats att ta en skön och välbehövlig dusch.
Hitta en snäll granne
Om du inte har ett medlemskap på ett gym i närheten kan ditt enda alternativ vara att vara en vänlig granne. Det kan kännas jobbigt att fråga till en början men bjud på en middag i gengäld så är det förhoppningsvis okej för grannen.

Städa lite och ofta
Ett sista tips är att städa lite och ofta. Avsluta varje arbetsdag (eller tom. två gånger om dagen) med att städa lite lätt i badrummet. Detta gör att du håller det så rent som möjli och slipper göra en jättestor städning när renoveringen är klart.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109