23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Celsa Steel Service rekryterar meriterad produktchef

| Medlemsnyhet | Företag Celsa Steel Service AB

Satsningen på betongkomplement visar en fortsatt stark tillväxt. Celsa Steel Service - specialister på tillverkning av armeringsprodukter - ser det som naturligt att nyttja kompetens och produktionsutrustning även inom området betongkomplement.

För att möta tillväxten har Celsa rekryterat Morgan Larsson som tillträder tjänsten som produktchef. Morgan är ett välkänt namn inom branschen och kommer närmast från Max Frank. Morgans långa erfarenhet inom vattentäta konstruktioner och betongkomplement blir ett fint tillskott som stärker organisationen ytterligare.

”Med 30 års erfarenhet från olika positioner inom byggbranschen är det med stor ödmjukhet som jag tar mig an tjänsten som produktchef för betongkomplement & armeringstillbehör på Celsa Steel Service.” - säger Morgan.

Celsa erbjuder en palett som omfattar hela kedjan av armering, betongkomplement, armeringstjänster och inte minst kundanpassade lösningar.

Där ser Morgan sin roll:
”I mina många kontakter med såväl beställare, entreprenörer som föreskrivande led har jag genom åren vårdat värdet av att sätta mig in i och förstå kundernas verkliga behov, och det kommer även att fortsatt spegla det jag gör i min nya roll som produktchef. Ambitionen är att vi med ett marknads- och kundanpassat sortiment präglat av såväl kvalité- och miljötänk som kompetens och tekniskt kunnande, ska flytta fram våra positioner ytterligare.”

Celsa Steel Service finns som bolag i varje nordiskt land och omsätter tillsammans ca 3,2 miljarder SEK. Råmaterialet kommer uteslutande från det egna stål- och valsverket i Mo i Rana i Norge med Europas miljövänligaste tillverkning av armeringsstål.
Morgan fortsätter: ”Celsa, med sin långa tradition och anrika historia inom armering, har redan idag ett intressant och konkurrenskraftigt sortiment inom betongkomplement & tillbehör.  Det känns mycket inspirerande att nu få bli en del av det Celsa-gäng som jag i rollen som leverantör lärde känna för ett antal år sedan.”

Medlemsnyhet

Företag
Celsa Steel Service AB

Stationsgatan 55
302 50 Halmstad
Sverige
Celsa Steel Service AB

Sänd till en kollega

0.25