23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ett handtag och låsvred du aldrig behöver röra...

| Medlemsnyhet | Företag AET - Avancerad Entréteknik

Skapa en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk toalett med dörrautomatik och beröringsfria kontakter - lås, lås upp och öppna dörren med en enkel handrörelse.

NEXT Touchless WC är vårt nya kit för en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk passage. Samtliga komponenter ingår i paketet och är redo att installeras.

Förutom att öka tillgängligheten, spelar automatiska dörrar en viktig förebyggande roll då de förhindrar tusentals människor från att röra vid samma handtag. Arkitekter som väljer att använda dörrar med automatisk öppning växer ständigt, inte bara för att tillhandahålla en service till sina kunder utan också av hygieniska skäl.

Tillsammans med beröringsfria kontakter, som aktiveras med en enkel handrörelse, hoppas vi kunna möta det uppenbara behov av användarvänliga och smarta system som sätter människor hälsa i största fokus.

I vårt kit NEXT Touchless WC ingår dörrautomatiken NEXT 75 samt de komponenter som krävs för att skapa en beröringsfri, tillgänglig och hygienisk passage. 

Prata med oss idag

Adem Bukaric
036-38 78 65
adem@aet.se

Stellan Lindström
036-38 78 69
stellan@aet.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
AET - Avancerad Entréteknik

Klövergatan 6
561 51 Huskvarna
Sverige
AET - Avancerad Entréteknik

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.067