23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

När det är dags att flytta

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Är det dags att byta bostad och flytta? Du är långt ifrån ensam om detta.

Visserligen är det sensommaren och hösten som är högsäsong för att flytta, men vi flyttar året om och vintern är inget undantag. Att flytta är en stressituation. Stress uppstår vid alla förändringar positiva såväl som negativa, så det är inget odiöst i detta. Även om man ser fram emot att ha det överstökat och etablera sig på den nya orten, ska man igenom flytten först. Om du klarar att planera bra, kan du reducera mycket av denna stress.
Det är ju inte bara den fysiska biten med att packa saker du måste organisera. Det är i lika hög grad icke fysiska saker, såsom själva adressändringen. Det är även prenumerationer, nätuppkopplingen, lokala medlemskap som kanske inte längre är aktuella, kanske en hyrd parkeringsplats som ska sägas upp. Glöm inte att i tid, hitta en ny på den nya orten. Hederliga gammeldags listor är guld värda i det här sammanhanget. Få flytten ur huvudet och ner på papper istället.

Flyttfirma då?
Här hoppar du över både google och eniro. Med en bra sökmotor som specialiserat sig på flyttfirmor hittar du snabbt ett prisvärt flyttföretag du kan anlita. Här hittar du en bra sökmotor: www.dinflytt.se/
Märk dina lådor ordentligt. Ta inte det lägsta gärdet här, det kommer du bara att ångra när det är dags att packa upp igen. Det fungerar inte med fem lådor som alla är märkta med ”kök”, när du står och letar efter espressokokaren. Kanske har du saker du inte behöver längre? Eller kanske är det billigare att skaffa nytt på nya orten än att betala för flytten av det gamla. Lägg saker på blocket i tid, så du blir av med det innan den stora flyttdagen. Även saker du säljer kan få egna välmärkta lådor. Lycka till.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078