23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny Managing Director för ROCKWOOL Nordics

| Medlemsnyhet | Företag Rockwool AB

Den 1. april 2020 tillträder Frank Ove Larsen rollen som ny Managing Director för ROCKWOOL Nordics med ansvar for isoleringproducentens aktiviteter och produktion i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Frank Ove Larsen har varit anställd inom ROCKWOOL koncernen i 25 år. Han startade sin karriär 1995 och har haft befattningar som MD i både Rockfon, Rockpanel och senast inom ROCKWOOL Technical Insulation.

Frank ersätter Rory Moss som nu tar rollen som MD för ROCKWOOL Nordamerika. Jonas Zacharoff är fortfarande försäljningsdirektör för ROCKWOOL i Sverige.

"ROCKWOOL ser en positiv utveckling i Norden, där det finns en växande efterfrågan på våra energieffektiva och hållbara stenullslösningar. Frank har de globala utsikterna, den stora marknadskunskapen, en passion för att bidra på energi- och klimatområdet och dessutom starka rötter i de nordiska länderna. Det gör honom mycket lämpad för rollen som nordiskt ansvarig”, säger Henrik Frank Nielsen, Senior Vice President för ROCKWOOL Nordöstra Europa och Ryssland.

Foto: ROCKWOOL, Frank Ove Larsen.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Rockwool AB

Kompanigatan 5
550 11 Jönköping
Sverige
Rockwool AB

Sänd till en kollega

0.079