23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Managing Director för ROCKWOOL Nordics

Den 1. april 2020 tillträder Frank Ove Larsen rollen som ny Managing Director för ROCKWOOL Nordics med ansvar for isoleringproducentens aktiviteter och produktion i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Frank Ove Larsen har varit anställd inom ROCKWOOL koncernen i 25 år. Han startade sin karriär 1995 och har haft befattningar som MD i både Rockfon, Rockpanel och senast inom ROCKWOOL Technical Insulation.

Frank ersätter Rory Moss som nu tar rollen som MD för ROCKWOOL Nordamerika. Jonas Zacharoff är fortfarande försäljningsdirektör för ROCKWOOL i Sverige.

"ROCKWOOL ser en positiv utveckling i Norden, där det finns en växande efterfrågan på våra energieffektiva och hållbara stenullslösningar. Frank har de globala utsikterna, den stora marknadskunskapen, en passion för att bidra på energi- och klimatområdet och dessutom starka rötter i de nordiska länderna. Det gör honom mycket lämpad för rollen som nordiskt ansvarig”, säger Henrik Frank Nielsen, Senior Vice President för ROCKWOOL Nordöstra Europa och Ryssland.

Foto: ROCKWOOL, Frank Ove Larsen.

 

Rockwool AB
Kompanigatan 5
550 11 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563479152

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064