23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

För mycket brus på kontoret?

| Medlemsnyhet | Företag BASF AB

Stegljudsdämpande MasterTop-golv kan bidra till en bättre akustik, och du kan få golvet i den färg du önskar.

På hotell och restauranger, i kommersiella lokaler och affärer har kunden alltid högsta prioritet. En attraktiv miljö skapar dessutom en positiv och produktiv stämning på arbetsplatser på kontor och i förvaltningsbyggnader. MasterTop golvsystem ger den perfekta grunden för ditt projekt genom att kombinera ett attraktivt utseende med funktionalitet och ekonomi.

Otaliga färger och möjlighet till kreativitet
MasterTop-golven är baserade på PU och specialinfärgas till varje byggprojekt. Golven finns i flertalet olika färger (t.ex. RAL/NCS-färger), du har därmed möjlighet att välja en golvfärg, som passar till den övriga interiören. Golvet läggs för hand, vilket ger kreativt spelrum åt de som projekterar med hänsyn till mönster, ränder, ”betong-look” och logotyp i ytan.

Säkerställande av komfort och akustik
MasterTop-golven kan levereras med stegljudsdämpande egenskaper upp till -20 dB och är komfortabla både att gå och stå på. Det ljuddämpande golvet är avsett för korridorer, klassrum och receptioner med mycket gångtrafik. Men även i kontorsutrymmen och utställningsrum kan de bidra till att säkerställa en optimal rumsakustik.

Skräddarsydda golv till varje enskilt projekt
Vilken golvlösning du har behov för, beror på behoven för varje rum. Därför kan lösningen skräddarsys  för just ditt projekt. Du kan välja de exakta färgnyanserna som du föredrar, även till mindre områden.

Läs mer om de olika golvlösningarna här!

Medlemsnyhet

Företag
BASF AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
BASF AB

Sänd till en kollega

0.078