23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ebm-papst hjälper industrin att både automatisera och kyla känslig elektronik

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Fläktar för höga luftflöden och med möjlighet att styra flöden är viktiga när många applikationer får allt mer och tätt packad elektronik.

I ebm-papst produktprogram finns fläktar och drivlösningar som utvecklats för de behov som uppstår när tempot i den industriella automationen ökar liksom elektronikinnehållet i olika applikationer. Fläktar och drivteknik har en nyckelfunktion inom dessa områden. Fläktar för höga luftflöden och med möjlighet att styra flöden är viktiga när många applikationer får allt mer och tätt packad elektronik. Kraftfulla, intelligenta och samtidigt kompakta drivlösningar är många gånger en förutsättning för en hög automatiseringsgrad. ebm-papst utvecklar kontinuerligt nya produkter som svarar upp mot dessa krav.

Den nya axialfläkten AxiForce
Under många år har ebm-papst S-Force serie med högpresterande kompaktfläktar, i både axial- och radialutförande, varit det självklara valet för applikationer med krav på höga tryck. Trots en mycket kompakt storlek levererar S-Force extrema prestanda och serien har vid flera tillfällen utökats med nya fläktar. Nu tar ebm-papst ett nytt och stort utvecklingssteg genom att lansera en ny generation av kompaktfläktar som fått benämningen AxiForce. Denna fläktserie omfattar modeller från 80 mm och jämfört med S-Force erbjuder dessa fläktar ännu högre prestanda och detta till en lägre ljudnivå...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.11