23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det ljuddämpande golvsystemet MasterTop 1327 får M1-certifiering

| Medlemsnyhet | Företag BASF AB

M1 är den bästa klassen för VOC-utsläpp (flyktiga organiska ämnen) i det finska klassificeringssystemet ”emissionsklassificering av byggnadsmaterial” som görs utifrån en analys av VOC-utsläpp.

M1-certifieringen omfattar utöver en analys av VOC-utsläpp även ett lukttest, och det krävs att luktnivåerna är neutrala/acceptabla. Det är bara produkter med extremt låga utsläppsnivåer som kan få M1-klassificering.

MasterTop 1327 golvsystem har tidigare tilldelats andra viktiga utmärkelser, bland annat uppfyller det de högt ställda kraven i AgBB (den tyska kommittén för hälsorelaterad utvärdering av byggprodukter) schema för utvärdering av utsläpp. Det har också tilldelats den högsta klassen (A+) i det franska VOC-utvärderingssystemet och är godkänt för användning i byggnader som är miljöcertifierade i enlighet med BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) och DGNB (det tyska byggnadsrådet för hållbarhet).


”Vi är mycket glada över att ett externt certifieringsorgan återigen har uppmärksammat att vårt innovativa, ljuddämpande golvsystem uppfyller de strängaste kraven, och därmed är det ett utmärkt val för kunder som tycker att inomhusmiljön är viktig”, säger Luc Van Eldere, chef för BASF:s Performance Flooring Europe. 

MasterTop 1327-20dB är det enda golvsystemet som påförs i flytande form som bevisligen minskar buller med 20 decibel. Golvsystemet, som är mycket behagligt att gå på, bidrar därmed till en positiv inomhusmiljö både när det gäller komfort och bullerreduktion. Dessutom är MasterTop 1327 ett fogfritt system som är enkelt att rengöra. Det är otroligt slitstarkt och ett lönsamt golvsystem som håller länge och är väl lämpat för offentliga byggnader, såsom skolor, köpcentrum, sjukhus och kontorslokaler. 

Klicka här för att läsa mer!

Medlemsnyhet

Företag
BASF AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
BASF AB

Sänd till en kollega

0.088