23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Modern belysning för moderna hem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Om du är på jakt efter trendriktig, modern belysning kan det vara lätt att stirra sig blind på alla möjligheter som finns på nätet.

Här kan du läsa mer om aktuella trender och den senaste tekniken så att det blir lättare att hitta rätt lampor för ditt hem.

Designerlampor för skandinavisk inredning
Skandinavisk design är trendigare än någonsin och lampmarknaden speglar i hög grad tendenserna i Norden. Därför har du idag stor valfrihet när det gäller designerlampor. Strömlinjeformad design och eleganta kombinationer mellan klassiskt och hypermodernt gör att designerlampor ofta passar många olika uttryck. Det gör det lättare att mixa och matcha och man kan snabbt bli biten av den kreativa processen. Oavsett om du föredrar det råa och industriella, eller något som är mer hemkärt och rustikt, erbjuder modern belysning större möjligheter än någonsin.

Flos – för den som är djärv och visionär
Få märken vågar vara nyskapande och ännu färre förmår vara trendsättande. Flos är ett av de få som har den förmågan. Det italienska märket har i decennier påverkat våra förväntningar när det gäller designerlampor. Från överdådiga, förgyllda bordslampor, som är utformade som automatvapen och därmed förvandlas till skulpturer i sig själva, till stilrena golvlampor med måttfull design. En imponerande och mycket omfattande produktkatalog gör att man nästan alltid kan hitta en Flos-lampa som matchar inredningsstilen. Flos produkter är lyckligtvis inte svåra att hitta eftersom de säljs av de flesta stora återförsäljarna, bland annat Lampemesteren.

Moderna funktioner och egenskaper
Belysningen i hemmet är inte bara en dekorativ komponent i inredningen, utan den har naturligtvis också en funktion. Men ljuset ska inte bara hålla mörkret borta, utan också skapa rätt stämning. Därför är det viktigt att ta hänsyn till rummets funktion och färg när man väljer belysning. Ett varmt, mjukt ljus kan vara bra i soffhörnet, men i rum med mer aktivitet kan det ofta vara bättre med ett kallare och starkare ljus. Moderna belysningssystem har ofta smarta funktioner som ger möjlighet att ställa in både ljuset infall, färg och styrka. Därför kan det vara en fördel att överväga ett intelligent belysningssystem om rummen i bostaden har flera funktioner.

Många möjligheter hos Lampemesteren
När du börjar bli klar över ditt val kan du få ännu mer information om vilken riktning du bör välja hos de större återförsäljarna. Återförsäljare som Lampemesteren erbjuder både klassiker från Flos och spännande nyheter från tillverkare som Louis Poulsen. Lampemesteren är dessutom expert på placering av ljuskällor, ljus- och färgkombinationer, samt skandinavisk design och inredningsstil. De är också kända för sin hjälpsamma kundservice, så om du behöver goda råd kan deras serviceteam alltid hjälpa till.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.204