23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bladt att utföra 4000 ton stål för en sammansatt motorväg till Norge

| Medlemsnyhet | Företag Bladt Industries A/S

Bladt Industries A / S har tecknat avtal med Skanska Norge om att bygga Lepsøya-bron i Møre och Romsdal kommun i Norge.

Lepsøya-bron kommer att vara en, inte mindre än 800 meter lång och 4 000 ton tung bro, som kommer att ansluta Lepsøya med fastlandet. Broen kommer att bestå av sju sektioner som kommer att levereras med pråm och försedd med en flytande kran under sensommaren 2020.

"Vi är stolta över att Skanska Norge har valt Bladt för det här viktiga projektet i Norge. Det här är ett tydligt bevis på vår styrka vid leverans av broar - både som ren stålförsörjning och huvudkontrakt. Vi ser fram emot ett bra och konstruktivt samarbete med Skanska, Norge och inte minst Vägverket, säger Kim Bringsjord, Senior Vice President Infrastruktur, Bladt Industries A/S.

Det faktiska byggarbetet förväntas ske under hösten, men ett team av erfarna projektledare är redan i full gång med planeringen, och alla inledande manövrer före det fysiska arbetet på webbplatsen kan börja.

"Det går allt enligt plan och vi förväntar oss att starta det konkreta monteringsarbetet sommaren 2020, så vi kan säkerställa en färdig bro i tid - igen" säger Jens Præst Nielsen, projektchef på Bladt Industries A / S, Senior Project Manager.

Bladt Industries uppgift består av allt stålarbete och installationen av bron, som kommer att ingå i en betongkompositbro.

Highway Bridge är bara en del av ett stort infrastrukturprojekt, som Vägverket har initierat i området. Hela projektet förväntas vara klart år 2022.

Medlemsnyhet

Företag
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Sänd till en kollega

0.063