23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fyra digitala inspektioner på två veckor

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

Full fart för Saltängen

Saltängens kedjeavdelning går på högvarv och allt fler kunder har börjat anlita vår nya digitala tjänst ”Smart Inspektion”. Förgående vecka utfördes hela fyra besiktningar på bland annat bränslegården, en sodapanna och askutmatningen till kunder runt om i Sverige. I och med vår digitala tjänst kunde dessa kunder ta del av ett helt komplett underlag på inspektion redan veckan efter. Parallellt med detta levererade och monterade Saltängen även dit två kedjor till kunder i Mellersta Sverige. En stor rullkedja och kedja till en asktransportör.

”Snabbhet är effektivitet och till grund för Smart Inspektion ligger en speciellt framtagen mobil programvara som används av Saltängens inspektörer och besiktningsmän. I fält behövs bara en iPad som verktyg!” – Henrik Vernqvist, inspektionsansvarig.

”Att kartlägga och dokumentera kan vara mödosamt, men med Smart Inspektion öppnas helt nya möjligheter och få kontroll på underhållsbehoven. Planering ger ett bättre beslutsunderlag och lägre kostnader.” – Robert Ryderstedt, kedjeansvarig.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Sänd till en kollega

0.078