23948sdkhjf

Det nya KlarPris har kommit!

| Medlemsnyhet | Företag KlarPris A/S

Nu har det blivit ännu enklare att handla och optimera sina inköp! Den nya versionen av KlarPris har nämligen kommit, och den innehåller några av de mest efterfrågade funktionerna:

1. Välj hur du vill optimera dina inköp

Plattformen använder sig av en avancerad inköpsalgoritm som gör det möjligt att optimera dina inköp baserat på ”det bästa köpet”, ”det billigaste köpet” och ”en leverantör”. Vad är skillnaden mellan dessa?

”Det billigaste köpet” känner du till sedan förr. Med hjälp av denna funktion kan inköpsportalen räkna ut dina priser, och visar dig vilka leverantörer som erbjuder de billigaste priserna på de varor du ska beställa.

”Det bästa köpet” har utvecklat inköpsoptimeringen ännu ett steg. Nu kan inköpsportalen även ta hänsyn till fraktkostnader, och visa vilka leverantörer du borde använda dig av för att optimera dina beställningar. Med andra ord föreslår denna funktion inte att du köper dina varor hos en leverantör, om det inte är optimalt pga. till exempel fraktkostnader.

Slutligen har vi funktionen ”en leverantör”. Denna visar vilken leverantör som är mest konkurrenskraftig på hela beställningen, om du gärna vill samla din order på ett ställe.

2. Få en översikt över alternativa varor

Har du någonsin tänkt över om det finns ett bättre eller billigare alternativ till de varor du köper ofta? Nu kan du få en översikt över alternativa varor! Vi har nämligen matchat mer än 100 000 varor, så om det finns ett alternativ kan du se dem i KlarPris.

3. Använd en sökmaskin a la Google, unik för branschen

Den nya sökfunktionen är baserad på big data samt dina tidigare inköpspreferenser. Det betyder att den föreslår relevanta varor så fort du börjar skriva något i sökfältet. Ju mer du använder sökfältet, desto bättre blir det till att föreslå relevanta varor. Precis som Google!

Det är inte slut ännu!

Den efterfrågade mobilversionen är runt hörnet, precis som några andra förbättringar som kommer att göra det ännu enklare för dig att handla professionellt!

Läs mer om KlarPris!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KlarPris A/S

Langebrogade 6A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KlarPris A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.12