23948sdkhjf

KlarPris och Hilti inleder samarbete!

| Medlemsnyhet | Företag KlarPris A/S

KlarPris och Hilti har inlett ett samarbete, vilket innebär att Hiltis sortiment såsom installationsprodukter, verktyg, instick och förbrukning blir tillgängligt via KlarPris inköpsportal.

Hilti är globalt branschledande inom konstruktion och tillverkning av teknik, programvara och tjänster mot den professionella byggbranschen. Ett samarbetsavtal med en direktleverantör, innebär att Hiltis fulla sortiment tillgängliggörs för KlarPris kunder.

“Det är vår förhoppning att samarbetet med KlarPris ska förenkla administrationen och spara tid för de Comfort-medlemmar och andra installatörer som är anslutna till inköpsportalen",  säger Staffan Nilsson, Senior Key Account Manager, Hilti.

”Att en globalt erkänd verksamhet som Hilti har valt oss som deras samarbetspartner är väldigt stort för oss, och vi är otroligt stolta över detta samarbete! Det betyder också att inköpsportalens sortiment utvidgas från att fokusera på produkter till att även inkludera Hiltis kvalitetsverktyg. Det är vi väldigt glada över”, säger Jens Davidsen, CEO, KlarPris.

 

Om Hilti
Hilti är etablerat i mer än 120 länder och är världsledande på att utveckla och tillverka högkvalitativa produkter och tjänster som skapar mervärde för den professionella byggbranschen. Hiltis sortiment innefattar ett komplett utbud av batteri- och eldrivna maskiner, handverktyg, fäst-och fogmaterial, borrar, mätsystem, sågblad och mycket mer – som du nu finner direkt i KlarPris! Hilti är en självklar kvalitetsleverantör, när det kommer till verktyg.

 

Om KlarPris Partnerprogram
KlarPris har givetvis ett partnerprogram för grossister, leverantörer och producenter. Programmet är utformat för att skapa mervärde för din verksamhet och dina kunder och ger dig bl.a. insikt i din performance på KlarPris inköpsportal, möjlighet att visa din logotyp samt en massa andra saker! Du kan läsa mer om programmet för grossister och leverantörer här och för producenter här.

 

Prova KlarPris gratis i 14 dagar!
KlarPris används dagligen av mer än 1400 el & VVS-företag.
Prova inköpsportalen och se hur du enkelt kan optimera dina inköp! Prova gratis

Medlemsnyhet

Företag
KlarPris A/S

Langebrogade 6A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KlarPris A/S

Sänd till en kollega

0.07