23948sdkhjf

AET går från affärsområde till företag.

| Medlemsnyhet | Företag AET - Avancerad Entréteknik

Fram tills nu har Avancerad Entrèteknik - AET - varit ett av två affärsområden inom Mekankomponenter, men nu tar AET steget till att bedriva verksamheten i företag.

Avancerad Entrèteknik – AET- tar steget till att bedriva verksamheten i företag. Fram tills nu har AET varit ett av två affärsområden inom Mekankomponenter, som 2015 och 2016 blev utnämnt till Superföretag av Veckans Affärer. AET och Mekankomponenter (MEKOM) blev 1 Januari 2019 systerbolag inom koncernen Mared Invest.

”Vårt sortiment är automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, grind öppnare och trafikreglering med bommar och pollare” informerar Adem Bukaric Vice VD på AET och tillägger ”Vi har även specialdörrar till exempelvis branddörrar och renrum i sjukhus”.

Mared Invest hade en total omsättning på över 150 miljoner kronor 2018 och affärerna ser bra ut för alla syskonen; Avancerad Entréteknik AB, Mekankomponenter S AB, Mared Industrial Engenering AB och Ingenjörsfirman J Mared AB.

”Mycket talar för en fortsatt ljus framtid och förändringen är ett naturligt steg i AET:s expansion.” avslutar Adem.

Har ni frågor om förändringen eller om AET:s framtida verksamhet är ni välkomna att kontakta info@aet.se eller ring oss på 036-38 78 90.

AET:s organisationsnummer är 556987-4554. För övrigt samma adress, telefonnummer, kontaktpersoner, mejladresser och logotyp.

Vill ni läsa mer om AET eller systerbolagen?
AET
MEKOM
Mared

Vi ser fram emot en fortsatt ljus framtid!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
AET - Avancerad Entréteknik

Klövergatan 6
561 51 Huskvarna
Sverige
AET - Avancerad Entréteknik

Sänd till en kollega

0.1