23948sdkhjf

Smarta medhjälpare ute på fältet

| Medlemsnyhet | Företag FESTOOL Sverige AB

Med CT MINI I och CT MIDI I kompletterar Festool sitt stora sortiment av dammsugare med inte bara två utan tre mycket behändiga och smarta medhjälpare för en ren arbetsplats.

Festools nya dammsugare får plats i alla bilar och är enkla att transportera tack vare sin kompakta form och låga vikt. Dessutom har de många genomtänkta och smarta finesser som gör att det blir ännu enklare och bekvämare att arbeta dammfritt.

CT MIDI I för dammklass L och M med en behållarvolym på 15 liter är marknadens minsta dammsugare för hälsofarligt, M-klassat damm, medan den ännu kompaktare CT MINI I med en behållarvolym på 10 liter har utvecklats för L-klassat damm.

Alla modeller är utrustade med intuitiv touch-manövrering istället för vred, slät sugslang och en plan förvaringsyta för verktyg och arbetsmaterial. Förvaringsytan kan dessutom användas som sittplats om man som hantverkare behöver vila sina ben eller ta sig en kopp kaffe. Den stora touch-panelen är lätt att använda och fungerar perfekt även med handskar och i smutsiga miljöer. Den släta sugslangen glider smidigt över alla kanter och är även enkel att rulla ihop och förvara i den stora slangdepån.

Med den integrerade Bluetooth® teknologin startar dammsugaren automatiskt via Bluetooth® batterier eller via fjärrkontroll, vilket gör att man slipper gå fram och tillbaka till dammsugaren hela tiden. Den manuella rengöringen av huvudfiltret och filtersäcken återställer sugeffekten när filtret eller filtersäcken är igensatta, så att den höga sugeffekten bibehålls och säcken fylls till 100 % innan den behöver bytas.

Ytterligare en praktisk detalj är den automatiska sugslangsavkänningen som gör att CTM MIDI I automatiskt ställer in sig på rätt sugslangsdiameter. De stora hjulen med robust stålaxel garanterar maximal rörelsefrihet i det dagliga arbetet.

Mer information finns på www.festool.se.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
FESTOOL Sverige AB

Stenåldersgatan 3
213 76 Malmö
Sverige
FESTOOL Sverige AB

Bilder och video

zoom_s_ctmmidi_574822_a_18azoom_s_ctmmidi_574822_a_12azoom_s_ctlmidi_574832_a_05azoom_s_ctlmidi_574832_a_08azoom_s_ctmmidi_574822_a_24azoom_s_ctlmini_574840_a_15azoom_s_ctmmidi_574822_a_51azoom_s_ctmmidi_574822_wh_01a

Sänd till en kollega

0.096