23948sdkhjf

Han blir affärsutvecklingschef på Sandbäckens

Kommer närmast från ett företag Sandbäckens förvärvat.
Sandbäckens får en ny affärsutvecklingschef. Han heter André Roos och kommer närmast från Rörproduktion Sverige AB som Sandbäckens förvärvat. Där var han vd – något han parallellt kommer att vara kvar som.

– André Roos har, på några få år, byggt upp Rörproduktion till att idag vara en komplett VVS-koncern drygt 150 medarbetare och en årsomsättning på över 240 miljoner kronor. Andrés kompetens och erfarenhet av att utveckla såväl kundrelationer som affärer, samt förmåga att etablera verksamheter på nya marknader, kommer att bli ett starkt tillskott för Sandbäckens i vår fortsatta tillväxtresa, säger Mats Åström, Koncernchef, i ett pressmeddelande.

André Roos berättar i pressmeddelandet att han ser fram emot sin nya tjänst.

– Jag brinner för affärer, relationer och att utveckla bolag. Därför ser jag mycket fram emot att få vara med och utveckla Sandbäckens-koncernen. Sandbäckens tillsammans med Rörproduktion, Mälar Sprinkler och Sprincom har en spännande tjänsteportfölj med en gedigen kompetens och erfarenhet hos medarbetarna. Detta ska vi ta vara på i vår fortsatta expansionsresa.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078