23948sdkhjf

Derome öppnar storlager i Landskrona

Tillsammans med satsningar i Malmö väntas 100 nya jobbtillfällen.
I vår öppnar Derome byggvaror och träteknik ett storlager för bygg-och järnvaror. Med utrymme för 25 000 artiklar blir anläggningen i Landskrona, enligt bolaget själva, det största i södra Sverige och mäter 21 000 kvadratmeter, enligt ett pressmeddelande.

– Det nya regionlagret här i Landskrona kommer ge oss fantastiska förutsättningar för att utveckla vårt logistikkoncept, säger Johan Winroth, Vd för Derome byggvaror och träteknik AB.

I nuläget har Derome byggvaror och Derome Järnvaror sammanlagt 14 anläggningar i södra Sverige och snart öppnar man alltså portarna till en femtonde. Man planerar även att öppna två bygg- och järnhandelsbutiker i Malmö.

I och med detta meddelar bolaget att man kommer att behöva utöka personalstyrkan med 100 personer, som kommer att fördelas helt jämnt på orterna. Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, säger i pressmeddelandet att man välkomnar etableringen.

– Vi driver ett långsiktigt och systematiskt arbete för att skapa fler privata arbetstillfällen i staden och detta är ett steg i den riktningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064