23948sdkhjf

Han blir ny VD i Svevia

Internrekrytering tar över rodret.
Anders Gustafsson har utsetts till ny vd och koncernchef i Svevia från och med den 1 juni 2017. Han efterträder därmed Anders Elfner som sedan april 2016 innehaft rollen som tf vd.

Anders Gustafsson har sedan 2013 varit chef för division beläggning inom Svevia. Han har tidigare arbetat vid NCC i roller som avdelnings-, affärs- och platschef.

– Svevia är ett av branschens mest lönsamma anläggningsföretag. Jag är mycket glad över att få förtroendet och möjligheten att ta över och leda Svevia mot nya framgångar tillsammans med alla våra kompetenta medarbetare. Vår vision är att vara nummer ett i Norden på infrastruktur, säger Anders Gustafsson, i ett pressmeddelande.

Olof Ehrlén, styrelseordförande i Svevia, gläds över att ha gjort klart med en ny vd.

– Jag är mycket nöjd med rekryteringen och också glad över att Anders Gustafsson vill axla ansvaret som vd och koncernchef i Svevia. Han har lång och gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen och som framgångsrik ledare och chef. Det är min och styrelsens övertygelse att Anders Gustafsson kommer att leda det fortsatta arbetet på ett mycket förtroendeingivande och bra sätt, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063