23948sdkhjf

Han blir Hifabs nya byggnadschef

Tidigare regionchefen för Projektgaranti tar plats som ny affärsområdeschef.
Ola Ågren rekryteras av Hifab som företagets nya affärschef för området byggnader. Han kommer närmast från projekt- och byggledningsföretaget Projektgaranti där han verkade som regionchef för Stockholmsområdet.

Han har bland annat tidigare varit vd och ägare för Platsbygg, ett projekt- och konsultföretag inom bygg- och fastighetsbranschen, samt delägare i VBK Snickeri och montage.

Även i sin nya roll kommer Ola Ågren att fokusera på Stockholm, och lyfts fram av Hifab för bland annat sin långa konsulterfarenhet samt kunskap inom projektledning.

– Jag är väldigt glad att vi har fått Ola med på tåget då han är en viktig del i vår satsning på ett strategiskt säljarbete. Stockholmsregionen är en mycket het marknad och vi har tillsatt två affärschefer som ska driva det långsiktiga arbetet med större och mer komplexa affärer och fokusera på våra prioriterade kunder, säger Klas Eldebrandt, marknadsområdeschef på Hifab.

Den andra affärschefen som Klas Eldebrant syftar på är Eva Woojärv, affärschef för anläggning och infrastruktur på Hifab. Tillsammans med henne ska Ola Ågren nu leda samordningen för företaget i Mellansverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078